neversea

Cum să te îmbraci la UNTOLD & NEVERSEA, în funcție de zodia ta!

Se apropie festivalurile, așa că noi ți-am pregătit un ghid vestimentar, în funcție de zodia ta!

În vara asta, Kiss FM este radioul distracției de la UNTOLD & NEVERSEA! Ești pregătit pentru cele mai tari experiențe din această vară? Noi te ținem la curent cu cele mai tari lucruri despre festivalurile tale preferate!

La NEVERSEA & UNTOLD, detaliile extravagante, franjurii, culorile neon, accesoriile din piele, sau sandalele cu platformă vor fi nelipsite! Dacă extravaganța nu este pe placul tău, nu-ți face griji! Coronițele de flori, părul împletit sau bluzele cu mâneci largi, în stilul hippie, nu se vor demoda niciodată!

Fie că esti un Berbec în tendințe, un Leu care se supără când îi este criticat stilul vestimentar, sau o Balanță romantică, iată sfaturile noastre!

1. Berbec

Nativii din Berbec sunt întotdeauna în pas cu moda și știu tot ce mișcă în materie de fashion. Fiind o persoană activă, un Berbec se va îmbrăca modern, dar și practic. Pălăriile nu tebuie să lipsească din garderoba ta din acest an. Pentru a profita la maxim de tendinţe, adaugă un blazer peste o rochie sau peste o ţinută de zi!

2. Taur

Taurul se numără printre zodiile cele mai artistice, așa că va fi nelipsit de la toate festivalurile din acest an! Obiectele vestimentare extravagante sunt nelipsite din dressing-ul unui Taur. Îi place să aibă o garderobă cât mai colorată, iar nuanțele care avantajează un nativ din zodia Taur sunt verde, albastru marin și crem. Perfecte pentru un festival la malul mării! Poți încerca o rochie din țesături fine, accesorizată cu o eșarfa rafinată!

3. Gemeni

Se stie că Gemenii sunt persoane sociabile si sunt înconjurați de mulți prieteni, așa că festivalurile sunt pe placul lor. Le face plăcere să atragă toate privirile și culorile calde precum galben sau portocaliu, sunt perfecte pentru vestimentația de festival. Accesoriile sunt de asemenea nelipsite, așa că poți opta pentru o pereche de ochelari extravaganți sau un machiaj inedit!

4. Rac

Femeile din zodia rac au dulapurile pline cu haine și accesorii. Așa că le este extrem de greu să aleagă. Recomandarea noastră sunt culorile deschise, de vară, precum galben, albastru marin și verde! Ai putea opta pentru un look clasic, cu modele florale și poți înlocui tocurile cu încălțări joase, din diverse materiale.

5. Leu

Leul nu își dorește să treacă neobservat. El se va face remarcat și este posibil să îl vezi pe scenă, alături de artistul lui preferat, furând toate privirile. Probabil, nativii din această zodie și-au cumpărat deja toate hainele și așteaptă cu nerăbdare festivalurile! Poți opta pentru o rochie cu imprimeu floral mare, o rochie decoltată sau o jachetă purtată împreună cu o pereche de jeanși!

6. Fecioară

Fiind o zodie de Pământ, Fecioara preferă culoarea maro și nuanțele de bej sau albastru. Nativele din aceasă zodie își doresc să fie impecabile și preferă un look curat. În vara asta, poți alege articole vestimentare cu broderii. De asemenea, bijuteriile geometrice sau ceasurile voluminoase, vor crea un contast perfect între detaliile feminine și cele masculine.

7. Balanță

Nativii din această zodie sunt niște romantici incurabili și asta e vizibil și în stilul vestimentar, pe care îl abordează. Ei adoră verile și tot ce strălucește, atât în materie de haine, cât și în cazul accesoriilor. Au un simț vestimentar înnăscut și se pricep de minune la realzarea ținutelor. Pentru cineva atât de priceput, în vara aceasta, noi îți recomandăm să integrezi, în ținuta ta, un element într-o culoare neon!

8. Scorpion

Scorpionii sunt printre cele mai misterioase zodii. Le place să fie învăluiți în mister și de aceea, aleg să poarte foarte mult negru. Hainele sexy sunt nelipsite din garderoba unei native din aceasă zodie. Și când este mai potrivit să îți pui în valoare corpul, dacă nu la festival? Păstrează rochiile sexy, pe care le poți accesoriza cu o geacă masculină, care te va scoate din anonimat!

9. Săgetător

Nativii din Săgetător sunt extrem de prietenoși! Nu le place să se îmbrace ostentativ, dar sunt pasionați de modă. Pentru Săgetatori, ochelarii sunt un must-have. Totuși, obiectul vestimentar care nu le lipseste niciodată din garderobă este o pereche de jeanși. Pentru festival, poți alege accesorii metalice și nu uita de cele hainele cu franjuri!

10. Capricorn

Femeia Capricorn nu este neapărat pasionată de tot ce e nou în materie de fashion, dar este interesată de tot ce este rafinat. Ele sunt mereu în căutarea unor designuri funcționale și a lucrurilor practice. Poți opta pentru haine delicate, pantaloni largi, din materiale ușoare. Totodată, poți încerca o ținută cu buline, dungi și ce poate fi mai practic, decât o borsetă?

11. Vărsător

Nativilor din zodia Vărsător le place să șocheze! Ei vor alege cele mai neconvenționale haine și cu siguranță, nu vor trece neobservați. Una dintre culorile reprezentative este violetul, așa ca nu ezita să îl folosești în combinațiile tale trăsnite! Dacă optezi pentru o ținută mai simplă, adaugă sandale multicolore sau ojă în nuanţe strălucitoare, cum ar fi portocaliul!

12. Pești

Peștii sunt interesați de noile trenduri, se ghidează în funcție de ele, dar nu le place să fie inovatori. Așa că, iată câteva dintre tendințele din vara asta, care te pot inspira în alegerea ținutelor pentru festival! Poți încerca haine fluide, ţesături moi cu motive delicate şi jachete!

Kiss FM is The Sound Of UNTOLD! Are you ready for the next UNTOLD experience? Ne dăm întâlnire cu tine la festival în perioada 1-4 august! See you there!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.