Smartfriend

Sophie Turner

Sophie Turner, Maisie Williams și grupul lor de prietene s-au distrat împreună la petrecerea burlăcițelor!

Toate fetele visează la nunta perfectă și la o petrecere a burlăcițelor, alături de grupul de prietene! Sophie Turner tocmai a dus asta la un alt nivel!

Actrița din „Game of Thrones” a petrecut alături de colega ei, Maisie Williams și un grup mare de prietene, în Spania. Vacanța a început cu câteva zile în urmă, în Londra, cu un concert Jonas Brothers și au continuat petrecerea în Benidorm, Berlin și Praga.  Momentele petrecute în Europa nu puteau rămâne nemarcate. Cele doua protagoniste GOT și grupul lor de prietene au împărtășit cu urmăritorii lor, cele mai amuzante faze.

Pentru călătoria lor, Sophie a închiriat un avion privat.

Odată ajunse în Spania, distracția a continuat. Sophie, împreună cu prietenele ei, și-au ales câte o perucă colorată și au ieșit să petreacă.

Petrecerea a venit la distanță de doar două săptămâni după cea a lui Joe care a avut loc în Ibiza. Și Joe a avut parte de o distracție pe cinste! Fiind invitați la show-ul lui Jimmy Fallon, Nick a povestit cum fratele lui și-a rupt cămașa și apoi, a continuat să facă același lucru altor doi prieteni.

Sophie și Joe s-au căsătorit oficial, în Las Vegas, pe 1 mai, în prezența prietenilor. Totuși, cei doi se pregătesc pentru o nuntă mult mai formală, în Franța, care va avea lor în curând.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.