Cool Stuff

Un actor din serialul „The Originals” divorțează după 15 ani de căsnicie

Un celebru actor din serialul „The Originals” divorțează de soția sa, după 14 ani de căsnicie!

Actorul Daniel Gillies și soția sa, Rachael Leigh Cook, au anunțat printr-o postare pe Instagram că divorțează după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii – o fetiță de cinci ani, pe nume Charlotte și un fiu, în vârstă de patru ani, pe nume Theodore.

Cu multă recunoștință față de fiecare an pe care l-am petrecut împreună și față de toate amintirile frumoase pe care le avem, am luat decizia de a ne despărți. Această decizie nu a fost una ușoară. Ne iubim și ne respectăm reciproc, mai ales ca părinți, ca oameni și ca artiști, și sperăm să păstrăm o relație cât mai bună în următorii ani.

V-am fi recunoscători dacă ne veți respecta discreția în această situație, mai ales de dragul copiilor noștri, care trec printr-o perioadă plină de schimbări. Le mulțumim celor care ne susțin, vă mulțumim pentru compasiunea voastră și pentru înțelegere”, au scris cei doi actori.

Într-un interviu din 2018 cu Us Weekly, actrița a dat de înțeles că mariajul ei trecea printr-o perioadă dificilă. Rachael a recunoscut atunci că nu poate să își repete replicile de față cu soțul ei, pentru că asta i-ar afecta căsnicia. „Nu e un lucru bun pentru noi. Poate că pentru alte cupluri de actori este un lucru ok, dar noi am renunțat să facem asta”.

În același interviu, actrița a oferit și un sfat despre căsnicii: „Mi-am dat seama că este un lucru minunat să te descurci pe cont propriu, însă uneori e bine să fii vulnerabilă, astfel încât partenerul tău să simtă că ai nevoie de el. Asta este partea importantă a unei relații, pentru că te definește în viață. Poate că ar trebui să mai exersez la acest capitol”.

De asemenea, Rachael l-a descris atunci pe soțul ei ca fiind „fioros de inteligent, și în același timp naiv”. „Asta e ceea ce îmi place la el!”, a spus actrița.

În ultimii ani, Rachael a apărut destul de des în filmele produse de Hallmark, însă perioada ei de glorie la Hollywood a fost la finalul anilor 90, când a apărut în filmul „She's All That”.

Daniel Gillies s-a făcut remarcat în rolul lui Elijah Mikaelson pe care l-a interpretat în serialele „The Vampire Diaries” și „The Originals”. În 2012, actorul și-a făcut debutul ca regizor al filmului „Broken Kingdom”, în care a și jucat alături de soția sa.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.