Cool Stuff

O actriţă celebră a plâns pentru că nimeni nu a venit la petrecerea burlăciţelor

O actriţă celebră s-a trezit singură la petrecerea burlăciţelor!

Jennifer Lawrence este deja cunoscută pentru toate personajele puternice pe care le-a interpretat la Hollywood. De la Katniss Everdeen din “The Hunger Games” până la Mistique din X-Men, Lawrence este o adevărată eroină în industria cinematografică.

Totuşi, în realitate, actriţa în vârstă de 28 de ani este o fire extrem de sensibilă. De curând, Lawrence a dezvăluit într-un interviu, că a izbucnit în plâns, când a văzut că nimeni nu vine la petrecerea burlăciţelor, pe care o organizase.

Actriţa a declarat că organizase petrecerea din scurt, pentru ea şi prietenele ei, pentru a sărbători alături de ele logodna cu Cooke Maroney. Din păcate, lucrurile nu au mers aşa cum a sperat Jennifer Lawrence, iar la petrecere nu şi-a făcut apariţia nicio prietenă de-a actriţei.

La început nici măcar nu voiam o petrecere a burlăciţelor, dar m-am decis în ultimul moment. Nimeni nu a fost liber în acea perioadă, pentru că era prea din scurt. Aşa că am început să plâng. Nici măcar nu ştiam de ce plâng sau de ce voiam o petrecere. Eram patetică. Dar iubitul meu mi-a spus că nu e cazul să mă simt aşa”, a povestit Jennifer Lawrence.

Se pare că Jennifer şi iubitul ei au găsit deja şi o locaţie pentru nuntă, dar şi rochia de mireasă!

Nu sunt deloc stresată în privinţa nunţii. Sunt prea leneşă ca să fiu stresată. Am văzut o rochie care mi-a plăcut şi am ales-o. Am văzut o locaţie drăguţă şi am închiriat-o”, a dezvăluit Jennifer Lawrence.

Actriţa a dezvăluit că se simte pregătită să se căsătorească, chiar dacă nu este de mult timp împreună cu Cooke Maroney. “L-am întâlnit şi am vrut să mă mărit cu el. Este cel mai bun prieten al meu şi vreau să fiu legată de el, legal, pentru toată viaţa. Este cel mai minunat om pe care l-am întâlnit şi sunt onorată că voi deveni o Maroney”, a spus actriţa.

Jennifer Lawrence şi Cooke Maroney, un dealer de artă din Vermont, s-au logodit în urmă cu câteva luni. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni şi la scurt timp, între aceştia a început o frumoasă poveste de dragoste.

Foto: Guliver/GettyImages

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.