1 Festival 3 Hits

Fii gata de festival, cu un nou combo muzical!

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits.

Mai este atât de puțin până la Neversea, așa că vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up! Kiss FM este radioul oficial al distracției de la Neversea, așa că te punem la curent toate noutățile despre festival.

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits, unde facem o scurtă recapitulare a celor mai tari piese pe care le vom asculta la Neversea!

Pune ochelarii de soare, ia-ți hainele de festival și teleportează-te direct pe plaja Neversea, cu următoarele trei piese!

G-Eazy & Halsey - Him & I

Într-un interviu acordat pentru „Entertainment Weekly”, G-Eazy a povestit că și-a dorit foarte mult această colaborare. El a declarat că era fanul lui Halsey, încă dinainte de a fi iubita lui. Cei doi s-au despărțit anul trecut după o relație de peste un an, din cauza programului încărcat al amândorura. Totuși, "Him & I" a continuat să urce în topuri, ajungând unul dintre cele mai mari hituri ale acestora.

DJ Snake, Lil Jon - Turn Down for What

„Turn Down For What” este una dinte cele mai cunoscute piese ale DJ-ului francez. Atât de cunoscută, încât expresia a intrat și în vocabularul folosit zi de zi. Totuși, numele ales ințial pentru acest single a fost “Bang The Underground”. De asemenea, prima înregistrare a piesei a fost făcută alături de rapperul american, Redman. După ce s-a mai lucrat la piesă, Redman a fost exclus, ceea ce i-a dat șansa lui DJ Snake să ajungă la Lil Jon.

Dimitri Vegas & Like Mike vs KSHMR - OPA

Beat-ul piesei și influențele grecești te vor face să dansezi instant! Colaborarea poartă semnătura clară a celor care au produs-o și te duce, inevitabil, cu gândul la vară. Uită-te la clip, învață câteva mișcări și pregătește-te să fii sufletul petrecerii la festivaluriule din această vară!

Kiss FM is The Sound of NEVERSEA! Are you ready for the best experience this summer? See You There!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.