Kiss Music News

O cântăreaţă celebră a fost interzisă la un festival din Marea Britanie. De ce i-a înfuriat pe organizatori?

Uite ce artistă celebră a fost interzisă la un festival din Marea Britanie!

Jess Glynne, celebra autoare a hiturilor “Hold My Hand” şi “I'll Be There“, a fost interzisă la festivalul Isle of Wight, din Marea Britanie. Se pare că de vină a fost comportamentul artistei, care i-a înfuriat destul de tare pe organizatori. Artista şi-a anulat concertul în ultimul minut, iar acest lucru i-a atras atenţia lui John Giddings, organizatorul evenimentului, care a declarat că Jess Glynne are u comportament şocant şi că “nu îi pasă deloc de cei care au cumpărat bilet să o vadă”.

Nu va mai fi chemată niciodată la acest festival”, a declarat organizatorul evenimentului.

Se pare că John Giddings ar fi făcut această declaraţie luni dimineaţă, după ce reprezentanţii artistei ar fi spus că aceasta era epuizată şi de aceea nu a putut să apară pe scenă.  Între timp, artista a dezvăluit că se simţea “extrem de slăbită” şi că avea “o stare cumplită de anxietate”, iar trupul ei “nu mai avea deloc energie”. Jess Glynne le-a cerut scuze fanilor, spunându-le – “A trebui să fac ceea ce era mai bine pentru fizicul meu şi pentru sănătatea mea mentală”.

Care a fost de fapt motivul?

Totuşi, adevărul ar fi fost de fapt altul, iar presa britanică a dat-o de gol pe artistă! Se pare că aceasta ar fi cântat înainte de festival în deschiderea concertului Spice Girls, iar după show, Glynne ar fi petrecut până la 5 dimineaţa alături de membrele trupei.

E atât de frustrant şi totul e o măgărie, aşa că refuz să cred că vreţi să mă faceţi să par o persoană rea”, a spus Jess Glynne. Artista a mai declarat că îşi va lua o săptămână liberă, pentru a-şi reveni după toată această experienţă.

În 2015, Jess Glynne şi-a anulat concertul de la festivalul Isle of Wight, din cauza unei operaţii la corzile vocale, însă a apărut pe scena festivalului un an mai târziu.

Jess Glynne este una dintre cele mai succes artiste din Marea Britanie, reuşind să-şi creeze un nume puternic în industria muzicală internaţională, prin colaborările cu Rudimental şi Clean Bandit. Artista şi-a lansat cel de-al doilea album “Always in Between”, anul trecut, iar materialul a fost cel mai de succes album al unei artiste, în Marea Britanie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.