1 Festival 3 Hits

Pregăteşte-te de NEVERSEA cu trei hituri fresh!

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits.

Mai este atât de puțin până la Neversea, așa că vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up! Kiss FM este radioul oficial al distracției de la Neversea, așa că te punem la curent toate noutățile despre festival.

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits, unde facem o scurtă recapitulare a celor mai tari piese pe care le vom asculta la Neversea!

Pune ochelarii de soare, ia-ți hainele de festival și teleportează-te direct pe plaja Neversea, cu următoarele trei piese!

Lost Frequencies feat. Janieck – Reality

Abia aşteptăm să ne reîntâlnim la NEVERSEA cu Lost Frequencies! Orice colaborare de-a celebrului DJ s-a transformat în hit, aşa că “Reality” va răsuna cu siguranţă la plaja din Constanţa.

 Kehlani feat G. Eazy – Good Life

Lui G-Eazy îi plac colaborările cu artiste celebre! După ce a lucrat cu Bebe Rexha, Britney Spears şi Halsey, rapperul a semnat o piesă şi alături de Kehlani! Piesa sună super bine şi are un refren catchy, pe care trebuie să îl reţii! Vrem să auzim cântând la NEVERSEA, alături de noi!

Sak Noel & Salvi feat Sean Paul – Trumpets

Chiar dacă nu înţelegi ce cânta Sean Paul, ritmurile pieselor sale te vor să dansezi instant. Dacă vei auzi piesa “Trumpets” la NEVERSEA, asigură-te că ştii dinainte mişcările din dans, pe care le poţi urmări în videoclip!

Kiss FM is The Sound Of Neversea! Ne dăm întâlnire la festival în perioada 4-7 iulie! See you there!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.