Cool Stuff

Ți-ai dorit mereu să fii mai înalt? Iată dovada că nu este chiar atât de plăcut!

Nu-i ușor să fii înalt! Ce probleme intâmpină, în viața de zi cu zi, oamenii înalți!

Cu toții ne dorim să fim înalți și încercăm toate trucurile pentru a părea că avem o silueta zveltă. Din cauza acestor complexe au apărut chiar și operații de alungire a picioarelor. Totuși, nu cred că te-ai gândit și la problemele pe care le întâmpină cei cu o înălțime peste medie. Iată câteva poze amuzante, care te-ar putea face să fii mulțumit cu înălțimea ta actuală!

În secolele XVIII și XIX, America era casa celor mai înalți oameni din lume. Acum, titlul i-a fost suflat! În Olanda, înălțimea medie este de 1,82 de metri.

Știai că inălțimea, la fel ca și greutatea, poate diferi pe parcursul unei zile? În timpul zilei, discurile coloanei vertebrale se compresează, așa că înălțimea ta este mai mică decât cea normală. Nu-ți face griji! Ele revin în poziția inițială noaptea, în timpul somnului.

Robert Wadlow deține titlul pentru cel mai înalt om din lume, din toate timpurile. Cântărind la naștere aproape 4 kg, el a ajuns pe parcursul vieții la înălțimea de 2,74 de metri.

Totuși, poate că există și motive pentru care să îi invidiezi pe cei mai înalți. Un studiu realizat de „Journal of Applied Psychology ” a descoperit că peste jumătate din cei mai bogați CEO au înălțimi de peste 1,80 de metri. De asemenea, 38 din cei 45 președinți ai S.U.A. au fost mai înalți decât înălțimea medie (de 1,55 de metri). 

Foto: BoredPanda

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.