Cool Stuff

Jason Momoa și Peter Dinklage, în locul lui Arnold Schwarzenegger și Danny DeVito în filmul „Twins”?

Jason Momoa își dorește să apară într-un remake al filmului „Twins”, alături de fostul său coleg din Game Of Thrones, Peter Dinklage.

Jason Momoa își dorește să apară într-un remake al filmului „Twins”, alături de fostul său coleg din Game Of Thrones, Peter Dinklage.

Deși se pregătește să înceapă filmările pentru Aquaman 2”, Momoa se gândește deja la următoarele sale producții, așa că abia așteptăm să vedem ce pune la cale.

Actorul a dezvăluit că ar fi încântat dacă l-ar înlocui pe Hugh Jackman, în rolul lui Wolverine, iar între timp, i-a venit ideea de a-l înlocui și pe Arnold Schwarzenegger în rolul lui Julius din „Twins”.

Filmul „Twins” din 1988 prezenta povestea a doi frați gemeni Julius și Vincent, născuți în urma unui experiment genetic. La naștere, mama lor a fost mințită că aceștia au murit, însă copiii au fost separați și adoptați de familii diferite. Ajuns la maturitate, Julius, care a fost crescut de un om de știință, află adevărul despre mama sa și despre fratele său și decide să plece în căutarea lor, în Los Angeles. În cele din urmă, Julius îl găsește pe fratele său geamăn, Vincent, care se ocupă cu ilegalități.

Se pare că lui Momoa i-a venit ideea de a juca într-un remake pentru „Twins”, după ce un fan l-a întrebat dacă ar fi interesat să îl înlocuiască pe Arnold Schwarzenegger, în celebra producție.

Spuneți-mi unde să semnez! Ar fi minunat! Iubesc acel film.”, a spus Jason Momoa.

Între timp, fanii au fost atât de entuziasmați de idee, încât au realizat și un poster pentru film!

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.