Kiss Music News

Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai operată din industria muzicală?

Operațiile estetice sunt încă la modă printre vedete, însă unele au abuzat și au ajuns de nerecunoscut!

Sunt unele dintre cele mai iubite artiste din lume, cu milioane de fani și vizualizări pe Youtube, însă asta nu le-a mulțumit. Odată ajunse în atenția publicului, nu s-au mai simțit bine în pielea lor și au apelat la anumitre intervenții estetice. De la puțin acid hialuronic în buze, la rinoplastie, până la implanturi mamare sau liposucții, cântărețele și-au modificat aspectul fizic. Și sunt aproape de nerecunoscut!

Cher

Operațiile estetice au făcut-o pe Cher să pară că nu a îmbătrânit deloc. La cei 73 de ani ai săi, artista nu are aproape deloc riduri și a suferit nenumărate intervenții estetice. Cher nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la ele, dar nici nu prea ar fi avut cum. Din contră, se autointitulează „o emblemă a operațiilor estetice”.

Artista a vorbit deschis despre intervenții și a declarat că o fac fericită. De la botox, la lifting facial și o operație la nas, artista acordă o deosebită atenție apariției sale, folosind cele mai inovatoare tratamente dermatologice.

Iggy Azalea

Artista nu a așteptat să ajungă la o vârstă prea înaintată pentru a-și face anumite intervenții. În urmă cu un an, Iggy a apărut cu un look diferit pe Instagram și fanii ei au observat imediat. Aparent, artista și-a făcut două intervenții pentru a-și defini mai bine linia feței. Înainte, ea a mai apelat la o rinoplastie pentru remodelarea nasului și o mărire a sânilor.

Nicki Minaj

Nicki Minaj își numește fanii „Barbies”, dar încă insistă că nu și-a făcut nicio intervenție estetică la nivelul feței. De fiecare dată când este întrebată, ea susține că și dacă pare că ar avea vreo modificare, totul se datorează machiajului. Totuși, niciodată nu a infirmat zvonurile în ceea ce privește implatul în fese. 

Cardi B

În schimb, rivala ei, Cardi B, este mult mai deschisă în ceea ce privește operațiile estetice. Într-un interviu, ea a povestit cum îți făcea injecții în posterior, înainte de a fi celebră, într-un beci al unei case. Recent, Cardi a fost nevoită să anuleze și câteva concerte din cauza operației de liposucție. Iar în urmă cu 3 zile, ea a anunțat pe Twitter că aceasta a fost ultima intervenție, pentru că s-a simțit foarte rău în perioada de convalescență. De asemenea, ea are și o mărire de sâni.

Christina Aguilera

Artista nu a confirmat niciodată bârfele legate de operațiile ei estetice. Însă, de-a lungul carierei, Aguilera a avut apariții care i-au făcut pe fanii acesteia să creadă că nu este 100% naturală. Fanii și chirurgii plasticieni o suspectează pe artistă că ar avea intervenții la nivelul buzelor, nasului, al sânilor și o liposucție. În timpul sarcinii, Aguilera a luat foarte multe kilograme și la scurt timp după naștere, a apărut total schimbată.

Janet Jackson

Într-un interviu acordat publicației People, în 2006, Janet a confirmat că și-a operat nasul, la vârsta de 16 ani. Însă, experții consideră că mai sunt și alte intervenții despre care artista nu a vorbit. Ei o suspectează pe Janet că și-ar fi făcut și un lifting facial, din cauza diferenței dintre aspectul pielii de pe față și cea de pe gât.

Fergie

Fergie a infirmat zvonurile cu privire la intervențiile ei estetice și mai mult, a declarat că o amuză. De asemenea, ea susține că încearcă să aibă un stil de viață sănătos și că așa se menține. Totuși, pozele spun altceva și vă lăsăm să vă convingeți singuri!

Madonna

Nu puteam închide lista fără regina muzicii pop. Probabil, și a opertațiilor estetice. Madonna nu a vorbit vreodată despre posibilele operații estetice, însă a declarat că se gândește la această variantă. Specialiștii din domeniu o suspectează pe artistă că ar avea câteva intervenții. Printre acestea, se numără: una, sau chiar două rinoplastii, acid hialuronic în buze și la nivelul feței, contra ridurilor, un posibil implant de bărbie și o intervenție la nivelul pleoapelor. De asemenea, Madonna are și propria linie de cosmetice, care promite că te va face să pari veșnic tânără, la fel ca ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.