Cool Stuff

Ce actori s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului "The Vampire Diaries"

Uite cine cu cine s-a iubit în serialul "The Vampire Diaries"!

Poate că ai urmărit cu sufletul la gură fiecare episod din „The Vampire Diaries”, însă cu siguranţă nu ţi-ai dat seama că în spatele camerelor de filmat existau câteva poveşti de dragoste, la care nu te aşteptai. Pe lângă Nina Dobrev şi Ian Somerhalder, care au format unul dintre cele mai frumoase cupluri, atât în serial, cât şi în realitate, în „The Vampire Diaries” au mai existat şi alte poveşti de dragoste.

Candice Akola şi Zach Roerig

Îţi mai aduci aminte acele episoade în care Caroline Forbes şi Matt Donovan formau un cuplu? Relaţia lor a fost una tumultoasă în serial, însă în realitate, aceştia erau foarte îndrăgostiţi. Vestea că cei doi formează un cuplu a apărut în 2011, iar un an mai târziu, aceştia s-au despărţit. În 2013, Accola s-a logodit cu Joe King, chitaristul trupei The Fray, alături de care are o fetiţă.

Paul Wesley şi Torrey DeVitto

Chiar dacă Paul Wesley şi Torrey DeVitto nu au format un cuplu pe micile ecrane, cei doi erau împreună încă din 2007, când s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Killer Movie”. Aceştia s-au căsătorit în 2011, chiar când au început filmările pentru The Vampire Diaries, însă au divorţat în 2013. Totuşi, cei doi au declarat că s-au despărţit amiabil şi că vor rămâne într-o bună relaţie de prietenie.

Nina Dobrev şi Ian Somerhalder

Nina Dobrev şi Ian Somerhalder au format un cuplu hot, atât în serialul „The Vampire Diaries”, cât şi în viaţa reală. Aceştia au fost împreună timp de trei ani, însă din păcate povestea lor de dragoste s-a sfârşit, din cauza faptului că Somerhalder dorea să îşi întemeieze o familie, iar Dobrev nu se simţea pregătită. La scurt timp, Somerhalder s-a cuplat cu Nikki Reed, iar aceştia s-au căsătorit în 2015.

Joseph Morgan şi Persia White

Se pare că Joseph Morgan a fost ceva mai norocos decât colegii său din serial, ţinând cont că relaţia sa cu Persia White încă rezistă. Cei doi s-au cunoscut în perioada în care filmau pentru „The Vampire Diaries”, însă lucrurile au devenit mai serioase atunci Morgan a început să filmeze pentru The Originals. Cei doi s-au căsătorit în 2014, iar de atunci aceştia lucrează împreună la diverse proiecte.

Paul Wesley şi Phoebe Tonkin

După ce a divorţat de Torrey DeVitto, atenţia lui Paul Wesley s-a îndreptat către o altă colegă de pe platourile de filmare – Phoebe Tonkin, care a interpretat-o pe Hailey. Chiar dacă în serial nu au format un cuplu, în realitate, cei doi au fost împreună timp de patru ani, însă s-au despărţit în 2017.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.