Cool Stuff

VIDEO | Moment tensionat între Prințul Harry și Meghan Markle! Ce și-au spus cei doi în public!

Moment tensionat între Harry și Meghan în timpul festivității aniversare a reginei!

Nici în cuplurile regale nu este totul doar lapte și miere. Cu ocazia aniversării reginei Elisabeta II, presa a surprins și primul moment tensionat dintre Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle.

În timpul tradiționalei poze de pe balcon, cei doi au avut un schimb de replici acide. Se pare că Harry i-a cerut soției lui să se întoarcă spre mulţime şi să lase comentariile adiacente. Meghan s-a conformat, dar atitudinea prințului a deranjat-o foarte tare, judecând după mimica ei.

Nu este singurul scandal izbucnit în urma momentului ieșirii pe balcon. Fanii cuplului au observat și faptul că, în acest an, Meghan și Harry au fost poziționați diferit. Anul trecut cei doi au stat fix în spatele Prințului Charles și al reginei, pentru poza oficială. De data asta, proaspeții părinții au fost mai puțin vizibili, ceea ce i-a deranjat pe fanii acestora.

De asemenea, momentul a marcat și prima apariție a lui Meghan, la un eveniment oficial, după nașterea micuțului Archie. Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinți, în urmă cu doar două luni.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.