Hot On Kiss

Încă trei piese care te pregătesc pentru Neversea! Ascultă-le acum și fii gata de festival!

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits.

Mai este atât de puțin până la Neversea, așa că vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up! Kiss FM este radioul oficial al distracției de la Neversea, așa că te punem la curent toate noutățile despre festival.

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits, unde facem o scurtă recapitulare a celor mai tari piese pe care le vom asculta la Neversea!

Pentru astăzi, am selectat trei piese super cool, care te vor face să dansezi și să simți puțin atmosfera de festival!

James Morrison - Up ft. Jessie J

Inițial, Morrison s-a gândit la Adele pentru realizarea acestui duet. Nu pentru că nu ar admira-o pe Jessie J, dar o considera mult prea puternică pentru caracterul personajului feminin. Artistul a povestit că toate dubiile i-au dispărut după ce a auzit-o pe Jessie, în studio. Morrison s-a inspirat din relația defectuoasă cu tatăl lui, în scrierea versurilor. Tatăl artistului a fost alcoolic și cu un an înainte de lansarea piesei, a murit în urma unui infarct.

Sean Paul & Major Lazer - Tip Pon It

Ultima perioadă a fost una foarte încărcată, din punct de vedere profesional, pentru Sean Paul. Așa că, e de înțeles dacă nu îți mai amintești piesa „Tip Pon It”, lansată anul trecut. Fanii au așteptat peste 10 ani colaborarea lui cu Major Lazer, dar a meritat. În stilul caracteristic al lui Sean Paul, piesa are un vibe de vară, perfect pentru festivalul din acest an. Învață mișcările de dans din clip și pregătește-te pentru Neversea!

Hailee Steinfeld, Alesso - Let Me Go ft. Florida Georgia Line, WATT

Dacă ai rămas fără pereche fix înainte de Neversea, nu-ți face griji! Alesso va fi acolo și sunt mari șanse să auzi și „Let Me Go”, una dintre cele mai bune piese pentru depărțiri. După lansare, criticul muzical, David Rishty, a declarat că piesa „are toate ingredientele pentru ca versurile ei să ți se întipărească în minte”. 

Kiss FM is The Sound Of Neversea! Ne dăm întâlnire la festival în perioada 4-7 iulie! See you there!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.