Kiss Music News

Andra nu va mai face parte din juriul de la „Vocea României”. Cine i-a luat locul!

Cine o înlocuiește pe Andra în juriul de la Vocea României!

Filmările pentru noul sezon al concursului Vocea României au început de curând, iar anul acesta, emisiunea va trece printr-o altă schimbare în privința echipei de jurați. Andra nu va mai face parte din echipa de antrenori, iar locul ei va fi ocupat de Horia Brenciu, care a câștigat de două ori competiția, alături de doi dintre concurenții săi.

Practic, sezonul 9 de la Vocea României va începe cu o nouă organizare a echipei de antrenori, aceștia fiind: Irina Rimes, Tudor Chirilă, Smiley și Horia Brenciu. Cei patru le vor oferi sfaturi concurenților și îi vor ajuta să se facă remarcați pe scena celebrei emisiuni.

Brenciu a făcut parte din echipa inițială a antrenorilor și a câștigat competiția de două ori, alături de Julie Mamayaya și Mihai Chițu.

„Dragii mei, m-am întors la VOCEA ROMÂNIEI! Am parte de un nou început, unul plin de emoții pentru mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi profesional in ultimii 5 ani. Le mulțumesc Deliei (mă voi gândi din când in când la zâmbetul tău seducător), lui Carla’s Dreams și mai ales lui Stefan (îmi va lipsi ritmul de rock’n’roll). Mulțumesc tuturor echipelor de producție care mi-au făcut viața ușoară și frumoasă în acești ultimi 5 ani.

De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Salut cu entuziasm echipa de la Vocea României! Ma reîntâlnesc cu fratele meu, Zâmbărețul, de-abia aștept s-o cunosc pe fermecătoarea Irina Rimes și sper sa am un dialog spumos cu Tudor... De Bartoș, ce sa mai zic?! Chiar mi-a fost dor... 

Concurentii mei au câștigat de 2 ori Vocea României si sunt hotărât sa nu mai pierd niciun trofeu. Dacă ma uit la toți anii de televiziune, din 1993 încoace, trag o sigura concluzie: sunt un tip norocos. Recunosc asta! Viața mea e un montagne rousse. Și-mi place. Sper că vă va plăcea și vouă... Ne vedem, așadar, din toamna, la Pro TV.”, a scris Horia Brenciu, pe pagina sa de Facebook.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.