Kiss Music News

După despărțirea de Irina Shayk, Bradley Cooper pregătește ceva pe ascuns, alături de Lady Gaga!

Cuplul Lady Gaga - Bradley Cooper ar putea reveni pe scenă!

Se pare că Lady Gaga și Bradley Cooper pun la cale o surpriză pentru fanii lor și au de gând să se reunească pentru un moment artistic. După despărțirea celor doi de partenerii lor, cu toții am așteptat cu nerăbdare următorii pași. Chiar dacă lucrurile între ei au stagnat, există șanse să îi revedem în duet, curând.

Se pare că Bradley și Gaga ar fi invitații speciali ai festivalului Glastonbury, din acest an. În ceea ce privește playlist-ul, cei doi ar interpreta câteva dintre piesele deja celebre, din filmul „A Star is Born”. Anul acesta, „Shallow”, soundtrack-ul filmului, a primit Oscarul pentru „Cea mai bună piesă”.

Zvonul a fost lansat de Edith Bowman, în timpul emisiunii „Sunday Brunch”. Edith l-a avut invitat pe Bradley într-un episod de podcast, în cadrul căruia, actorul a declarat că există posibilitatea să îi revedem împreună. Totuși, informațiile nu au fost confirmate.

Fanii cuplului Bradley-Gaga s-au îndrăgostit de cei doi în rolurile lui Jack și Ally. Chimia dintre ei nu a trecut neobservată nici în timpul recitalului de la Premiile Oscar. Au urmat apoi despărțirile celor doi de partenerii lor, iar de atunci fanii cuplului se așteaptă ca între aceștia să înceapă o nouă relație. Momentan, ei încă se bucură de singurătate, dar suntem curioși dacă intâlnirea va reaprinde flacăra dintre ei!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.