Cool Stuff

O scenă traumatizantă cu Cersei a fost ștearsă din serialul „Game Of Thrones”

Ce scenă cu Cersei Lannister a fost ștearsă din serialul „Game Of Thrones”?!

Fanii serialului „Game Of Thrones” au fost extrem de dezamăgiți de modul în care au sfârșit o parte din personajele lor preferate în ultimul sezon. Iar printre ei s-a numărat și Lena Headey, cea care a interpretat-o pe Cersei Lannister. Actrița a dezvăluit că o scenă  în care apărea Cersei a fost ștearsă de la finalul sezonului șapte, iar aceasta ar fi fost extrem de importantă pentru firul acțiunii.

Am filmat o scenă care nu a mai apărut niciodată în sezonul șapte, era o scenă în care eu pierdeam sarcina. Era ceva traumatizant, un moment important pentru Cersei, dar din păcate nu a mai fost difuzată”, a declarat Lena Headey.

În sezonul șapte, Cersei a rămas însărcinată cu fratele ei, Jamie Lannister,  însă ulterior, aceasta a pretins că tatăl copilului ei este Euron Greyjoy. De aceea, sarcina lui Cersei a devenit un subiect destul de controversat pentru fanii serialului. În timp ce oamenii se întrebau cum va reacționa Euron când va afla adevărul, alții se întrebau dacă Cersei era gravidă sau nu. 

Mi-a plăcut să filmez acea scenă, pentru că m-am gândit că personajul meu ar fi fost privit dintr-o altă perspectivă.”, a spus Lena Headey.

Nu știm exact de ce producătorii au renunțat la acea scenă, însă ar fi fost interesant dacă aceasta ar fi fost inclusă în serial, pentru că momentul ar fi schimbat întreaga acțiune.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.