neversea

G-Eazy vine cu mama lui la NEVERSEA? Ce trebuie să afli despre celebrul rapper!

Află acum cinci lucruri inedite despre G-Eazy!

Kiss FM este radioul distracției de la Neversea! Ești pregătit pentru cea mai tare experiență din această vară? Noi te ținem la curent cu cele mai tari lucruri despre festivalul tău preferat la malul mării!

Mai este atât de puțin până ne dăm întâlnire cu G-Eazy la NEVERSEA, așa că ne-am gândit că ar trebui să-i facem o scurtă prezentare, ca să fii pregătit pentru show-ul celebrului rapper!

1. Numele său real este...

Chiar dacă fanele îl știu drept G-Eazy, rapperul american este în buletin Gerald Earl Gillum, și are origini ucrainene.

2. Artistul a vândut cam tot ce avea pentru a urma o carieră muzicală

După ce  absolvit facultatea în 2012, G-Eazy a ajuns să cânte pe scena unui festival american, unde se aflau Lil Wayne, T.I și 2Chainz. La vremea aceea, artistul nu avea nici măcar o casă, așa că a trebuit să facă niște eforturi pentru a se întreține.

Viața pe care o ai atunci când termini facultatea nu înseamnă nimic pe lângă viața pe care o ai ca muzician de succes...  Totuși, cred că un conținut creativ e mult mai valoros decât orice bun material. Dacă îmi va merge bine, îmi voi putea cumpăra 100 de canapele”, a declarat G-Eazy pentru Rolling Stone.

3. Muzica lui e inspirată de cultura anilor ’50

Am crescut cu muzica anilor ’50. Îmi place de obicei să combin mai multe stiluri muzicale și diferite culturi. Deci am pornit de la muzica anilor 50-60, combinată cu rap-ul din zilele noastre”, a declarat G-Eazy pentru Hip Hop DX.

4. G-Eazy o ia pe mama sa în turnee

Știai că G-Eazy este extrem de apropiat de mama sa, încât o ia adesea cu el în turnee? La un concert, artistul chiar a invitat-o pe mama sa, pe scenă, alături de el, pentru a fuma împreună. Oare îi vedem împreună la NEVERSEA?

5. G-Eazy a renunțat la un turneu cu Drake din cauza unui profesor

În timpul facultății, a trebuit să negociez cu profesorii mei pentru a lipsi de la cursuri vreo două săptămâni. Le-am zis că le trimit temele și că voi încerca să fiu la curent cu toate, cât voi fi pe drumuri... Dar un profesor mi-a spus că dacă mai lipsesc la vreun curs, sunt picat. Deci a trebuit să mă întorc înapoi în New Orleans, ca să fiu prezent la cursul acela stupid”, a povestit G-Eazy pentru RespectMag.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.