1 Festival 3 Hits

Noul combo muzical te pregătește de festival! Ascultă piesele și fii gata pentru Neversea!

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits.

Mai este atât de puțin până la Neversea, așa că vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up! Kiss FM este radioul oficial al distracției de la Neversea, așa că te punem la curent toate noutățile despre festival.

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits, unde facem o scurtă recapitulare a celor mai tari piese pe care le vom asculta la Neversea!

Mai puțin de două săptămâni până la NEVERSEA! Ascultă piesele și fii gata pentru festival!

KADEBOSTANY - Castle in the Snow

DJ-ul și producătorul, Kadebostany, s-a făcut remarcat prin hiturile sale printre care „Castle in the Snow”, „Mind if I Stay” și unul dintre cele mai ascultate cover-uri ale piesei „Crazy in Love”. Prin conceptul de steag al „Republicii Kadebostany”, DJ-ul a atras rapid atenția publicului. Kadebostany și-a creat propriul lui stil de muzică pop, o identitate vizuală care intrigă și propune show-uri live unice. Așa că nu trebuie să îl ratezi în acest an la NEVERSEA!

Sean Paul, David Guetta - Mad Love ft. Becky G

Sean Paul a lansat anul trecut o colecție de nouă piese, intitulată „Mad Love – The Prequel”. Artistul a colaborat cu cele mai în vogă nume din industria muzicală, printre care și cu Becky G, pentru „Mad Love”. Colaborarea cu Becky și David Guetta a fost pe placul fanilor si a urcat rapid în topurile muzicale. Chiar daca toate piese sunt colaborări, dragostea pentru muzică și dans a lui Sean Paul își face simțită prezența.

Delia feat. The Motans - Ramai

„Rămâi” este una dintre cele mai ascultate piese de dragoste din ultima perioadă. Versurile, compuse de cei doi artişti i-au cucerit pe fani și piesa a urcat rapid în topurile muzicale. În videoclip, Delia are un look diferit față de cel cu care ne-a obișnuit în utlimul timp, iar accentele dramatice, reprezentative pentru The Motans, nu lipsesc. Aceasta nu este prima colaborare a celor doi. În 2017, ei au lansat „Weekend", care a depăşit 25 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Kiss FM is The Sound Of Neversea! Ne dăm întâlnire la festival în perioada 4-7 iulie! See you there!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.