Kiss Music News

Cinci vedete care au făcut gesturi scârboase în public

Câteva staruri au reușit să se facă de râs sau să îi dezguste pe alții cu gesturile lor, iar noi îți prezentăm câteva dintre aceste situații!

Chiar dacă vedetele încearcă mereu să aibă o imagine perfectă și să îi inspire pe ceilalți, unele dintre ele mai au și momente în care gafează. Câteva staruri au reușit să se facă de râs sau să îi dezguste pe alții cu gesturile lor, iar noi îți prezentăm câteva dintre aceste situații:

Ariana Grande, prinsă când lingea gogoși

În 2015, Ariana Grande a fost surprinsă de camerele de luat vederi dintr-o patiserie, în timp ce lingea câteva gogoși. Poate că acest lucru ar fi fost perfect normal, dacă artista le-ar fi cumpărat, însă Ariana doar le-a gustat. Ulterior, un apropiat de-al artistei ar fi declarat că totul ar fi fost o provocare, făcută mai mult în glumă. Totuși, în același clip, în momentul în care unul dintre angajați se apropie de Ariana, acesta este auzită spunând: „Urăsc americanii. Urăsc America”.

Când vezi un clip cu tine în care te comporți penibil, fără să știi că ești filmată, este o trezire la realitate. Nu știi ce să faci – eu am fost dezgustată de mine. Nu mai are rost să îmi cer scuze sau să-mi justific comportamentul”, a scris atunci Ariana Grande. Iar în ceea ce privește gafa pe care a făcut-o cu privire la americani, artista a declarat – „Sunt extrem de mândră să fiu din America. Voi avea grijă ca pe viitor să nu mai vorbesc prostii și să fiu un exemplu pentru ceilalți”.

Miley Cyrus și scuipatul în timpul concertelor

Miley Cyrus a avut în trecut câteva show-uri excentrice, așa că nimeni nu mai este surprins de comportamentul ei exagerat. Artista a întrecut limita de bun simț, în timpul unui concert din Tampa, când a băut apă și a scuipat-o peste fanii din fanii din primul rând. Se pare că publicul nu a fost deloc impresionat de gestul artistei, considerându-l ca fiind scârbos și de prost gust. La acea vreme, câțiva organizatori chiar voiau să îi anuleze concertele lui Miley, din cauza comportamentului neadecvat.

Kristen Dunst și frica de tacâmuri

În 2003, pe când Jake Gyllenhaal și Kirsten Dunst formau un cuplu, cei doi erau mereu în atenția presei. În timpul unui prânz, servit la un restaurant londonez, Kirsten a uitat complet de existența paparazzilor și de existența tacâmurilor și a decis să servească salata cu mâna. Actrița și-a amestecat salata cu mâna și a mâncat frunzele fără furculiță, în fața iubitului ei, Jake Gyllenhaal. E!News scria atunci că actorul nu părea deloc surprins de comportamentul iubitei sale, și că paparazzi ar fi mai fi surprins-o în trecut pe Dunst, în timp ce sorbea o porție de supă, direct din castron, fără lingură.

Jennifer Lawrence și nevoile în public

Jennifer Lawrence a reușit să se facă de râs în 2016, după ce a făcut publică o fotografie, în cadrul emisiunii The Late Late Show cu James Corden. Actrița i-a arătat lui Corden o imagine cu ea și cu mama ei, în timp ce se relaxau în grădină. În fotografie, mama lui Jennifer Lawrence se relaxează pe șezlong, în timp ce fiica sa zâmbește în spatele său.

Ceea ce se voia a fi o fotografie adorabilă, a devenit de fapt o imagine penibilă, după declarația lui Lawrence. „De fapt făceam treaba mică în acea fotografia, iar mama habar nu avea. M-am dus să îmi fac nevoile și o prietenă m-a fotografiat, și am zis să o lăsăm și pe mama în poză”, a povestit actrița.

Justin Bieber și-a arătat posteriorul într-un loc sacru

Justin Bieber a fost nevoit să își ceară scuze în 2016, după ce a avut un comportament neadecvat în timpul unei vizite la ruinele Mayașe din Mexic. Artistul a fost surprins alături de prietenii săi, în timp ce bea bere pe teritoriul ruinelor, iar acest lucru i-ar fi deranjat pe paznici.

Iar asta nu e tot! Bieber a urcat pe o piatră veche de 700 de ani, iar acolo, artistul și-a dat jos pantalonii și s-a fotografiat. „Mi-am dat seama că gestul meu a fost unul de prost gust, pentru că eram într-o zonă sacră, iar eu îmi arătam posteriorul. Chiar îmi pare rău că am făcut asta. Nu am vrut să fiu nerespectuos cu nimeni”, a spus Bieber într-un interviu pentru GQ.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.