Kiss Music News

Halsey a apărut neepilată pe coperta revistei „Rolling Stone”. Cum au reacționat fanii!

Din ce în ce mai mulți artiști se declară împotriva normelor de frumusețe și Halsey este unul dintre ei!

Halsey este deja cunoscută pentru părerile ei contra normelor și standardelor de frumusețe impuse. Ea s-a alăturat vedetelor care au vorbit deschis despre naturalețe și care condamnă industria pentru promovarea unor imaginii de plastic. Artista consideră că fiecare este liber să facă ce își dorește, inclusiv când vine vorba despre îngrijirea corporală.

Halsey pledează pentru naturalețe și în trecut, a mai postat poze cu subrațul ei, iar unii fani i-au condamnat gestul. De data asta, ea și-a dus declarația la un alt nivel și a pozat cu subrațul neepilat, pe coperta revistei Rolling Stone”

Contrar așteptărilor, fanii ei au lăudat-o și au declarat că o susțin în continuare. De asemenea și alți artiști precum Demi Lovato, Zara Larsson sau Benny Blanco, au lăudat-o pentru curaj. Ei au felicitat și publicația, pentru că a decis să nu editeze poza.

Acesta este un lucru din ce în ce mai des întâlnit, în rândul vedetelor. Cântăreața și actriția, Amandla Stenberg și-a expus părul de la subraț pe covorul roșu, anul trecut, la BFI Film Festival.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.