Cool Stuff

Un iranian a pretins că este Lionel Messi pentru a agăța 23 de femei. Bărbatul seamănă leit cu celebrul fotbalist!

Cine este bărbatul care seamănă incredibil de mult cu Lionel Messi!

Un iranian, pe nume Reza Parastesh, a reușit să devină celebru peste noapte, pentru asemănarea sa incredibilă cu Lionel Messi. Bărbatul a devenit cunoscut pe internet, în urmă cu doi ani, după ce a publicat o fotografie în care purta tricoul Barcelonei. De aici, a mai fost doar un singur pas către celebritate.

Reza a devenit cunoscut peste tot ca sosia lui Messi, iar acesta a profitat de acest lucru, păcâlind 23 de femei. Se pare că iranianul s-ar fi dat drept Leo Messi, pentru a întreține relații sexuale cu acestea, iar acum, tinerele l-au reclamat la poliție, după cum relatează ziarul Daily Mail.

Bărbatul neagă acuzațiile și chiar ar fi postat un clip pe Instagram, în care a oferit un răspuns cu privire la zvonurile care au tot circulat:

Dragi prieteni, tot circulă o știre falsă conform căreia aș fi păcălit 23 de femei să se culce cu mine, crezând că sunt Lionel Messi. Vă rog să nu vă mai jucați cu reputația oamenilor și cu credibilitatea lor”, a spus iranianul.

Reza a declarat că întreaga experiență l-a stricat reputația: „Știrile circulă rapid în țările musulmane și totul a devenit un dezastru. Oamenii se iau de mine și toată lumea e împotriva mea. Până și familia mea m-a mustrat pentru asta, dar oamenii ceilalți sunt și mai răutăcioși”.

Reza Parastesh a profitat până acum de asemănarea cu Lionel Messi și și-a promovat contul de Instagram, care are aproape 700.000 de urmăritori.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.