1 Festival 3 Hits

Trei hituri hot care să te fac să te simți ca la festival!

Mai este atât de puțin până la Neversea, așa că vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up!

Mai este atât de puțin până la Neversea, așa că vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up! Kiss FM este radioul oficial al distracției de la Neversea, așa că te punem la curent toate noutățile despre festival.

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits, unde facem o scurtă recapitulare a celor mai tari piese pe care le vom asculta la Neversea!

Mai puțin de două săptămâni până la NEVERSEA! Ascultă piesele și fii gata pentru festival!

David Guetta, Afrojack ft Charli XCX – Dirty Sexy Money

În 2017, David Guetta și Afrojack au colaborat cu Charli XCX și French Montana pentru piesa „Dirty Sexy Money”, care s-a bucurat de un imens succes. Single-ul a fost numit de critici ca fiind „imnul perfect pentru o noapte în dormitor”, în timp ce alții l-au considerat un cântec provocator, care îți aduce aminte de anii 90. Dacă vii la Neversea, există mari șanse să auzi acest hit mixat de Afrojack!

The Motans feat Irina Rimes – Poem

The Motans și Irina Rimes ne-au cucerit în această vară cu piesa „Poem”, în videoclipul căreia cei doi interpretează rolul unor îndrăgostiți. „Poem este o piesă pe care am scris-o cu mare drag. La filmări a fost o energie aparte, ne-am simțit foarte bine cu toții. Este al doilea featuring cu Irina și cred că a ieșit ceva tare frumos! Sper că publicul se va regăsi în mesajul acestei melodii și că aceasta va aduce zâmbete pe buzele multora", a declarat artistul The Motans.

Major Lazer ft. DJ Snake  & MO – Lean On

Colaborarea dintre Major Lazer și DJ Snake a reușit să o transforme pe daneza MO, într-o adevărată vedetă la nivelul internațional. Piesa „Lean On” s-a bucurat de un mare succes și a ocupat locul 4 în topul Billboard Hot 100. Videoclipul piesei a fost filmat în India și a înregistrat până acum peste 2.5 miliarde de vizualizări.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.