Kiss Music News

Se reunește trupa André? Ce detaliu le-ar fi dat de gol pe cele două artiste!

Trupa Andre s-ar putea reuni în 2019! Iată ce le-a dat de gol pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu!

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au debutat în industria muzicală, în 1998, făcând parte din celebra trupă André. În acea perioadă, nicio altă trupă autohtonă nu a reușit să ajungă la același grad de popularitate cu formația Andre, însă din păcate, proiectul s-a destrămat în 2001. Totuși, hiturile „Lasă-mă, papa, la mare” sau „Moșule, ce tânăr ești!” sunt fredonate și acum, după 20 de ani de la lansarea lor.

După destrămarea trupei, cele două artiste au decis să meargă pe drumuri separate, iar amândouă au urmat cariere muzicale solo. Anii au trecut, cele două artiste s-au maturizat, iar acum amândouă au familii și au devenit mămici. Se pare că timpul le-a fost de ajutor celor două cântărețe, pentru că acum au îngropat securea războiului și se înțeleg foarte bine, ținând cont că Andreea Bălan a botezat-o pe fiica Andreei Antonescu.

De ani de zile, fanii trupei au tot sperat ca formația să se reunească, iar în 2019, dorința lor s-ar putea să devină realitate. De curând, cele două artiste au publicat câteva fotografii pe contul lor de Instagram și din câte se pare, acestea au filmat un videoclip împreună.

Azi, de ziua mea, filmez un nou videoclip si sunt foarte fericita că acesta va fi o mare surpriză pentru voi toți și, totodata, azi petrec la filmări împreună cu echipa mea minunată și totodată cu familia mea”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au fost fotografiate în ținute asemănătoare, iar locația în care au fost realizate fotografiile, pare a fi aceeași, mai exact Grădina Botanică din București. Deocamdată nu se știe nimic despre proiectul la care lucrează cele două, însă există mari șanse ca acestea să lanseze o piesă în stilul trupei Andre!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.