Cool Stuff

Un concurent de la „America`s Got Talent” a apăsat singur pe Golden Buzz! Ce reacții au avut jurații!

Reacția jurațior la momentul lui Ben Trigger, care a apăsat singur butonul auriu!

Julianne Hough este singurul jurat al concursului, care încă nu a apăsat butonul auriu, dar nici nu a avut ocazia să îl folosească la ediția anterioară. Ben Trigger nu a mai așteptat părerea juratei și a preluat situația în propriile mâini.

Ben Trigger este un agent de turism din Australia, însă cea mai mare dorință a lui este să danseze pe Broadway. Din copilărie s-a pregătit pentru pasiunea lui, dar din cauza unei fracturi la genunchi, a fost nevoit să renunțe. După șapte ani de pauză, el a intrat în concurs și speră să obțină o a doua șansă pentru cariera lui.

Dansul a început în forță, dar nimeni nu se aștepta la ce a urmat! Ben a rămas rapid fără costumul pe care îl purta și le-a oferit juraților un show de streaptease, de zile mari. Coregrafia a culminat cu momentul în care dansatorul s-a întins pe masa juriului. „Întâmplător”, la poza de final, el a apăsat butonul auriu, care l-ar fi trimis direct în semifinale.

Trigger a fost la fel de uimit ca și cum jurații ar fi apăsat butonul. Ei au trecut cu amuzament peste moment, iar reacțiile și comentariile lor l-au surprins pe concurent.

Urmărește întreg momentul aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.