Kiss Music News

Lady Gaga și Bradley Cooper ar putea forma din nou un cuplu pe marile ecrane

Lady Gaga și Bradley Cooper ar putea forma din nou un cuplu pe marile ecrane!

Lady Gaga și Bradley Cooper ar putea forma din nou un cuplu pe marile ecrane! Conform Film Updates, Gaga ar fi în discuții pentru un rol în filmul „Gardienii Galaxiei Vol. 3”.  Se pare că artista ar fi interesată să-i dea voce personajului Lylla, care în film ar fi iubita celebrului raton Rocket, a cărui voce îi aparține lui Bradley Cooper.

Regizorul James Gunn a mai bătut apropouri în trecut, conform cărora în filmul „Gardienii Galaxiei Vol. 3” va exista o poveste de dragoste între Rocket și Lylla, care va fi o nouă apariție în poveste.

Dacă zvonurile sunt adevărate, înseamnă că aceasta ar fi a doua oară când Lady Gaga și Bradley Cooper vor interpreta rolurile a doi îndrăgostiți pe marile ecrane, după ce aceștia au jucat împreună în celebra producție „A Star Is Born”.

Aceasta știre este cu siguranță una controversată, ținând cont că Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit de curând. Cei doi au decis să pună punct relației pe care o aveau de patru ani, în ciuda faptul că aveau împreună o fetiță, în vârstă de doi ani. Fanii se așteaptă acum ca actorul să se cupleze cu Lady Gaga, alături de care a avut o chimie extraordinară în filmul „A Star Is Born”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.