Cool Stuff

Ți-era dor de Bonnie? Ce mai face actrița Kat Graham din serialul „The Vampire Diaries”?

Ce mai face Kat Graham, actrița care a interpretat-o pe Bonnie în serialul The Vampire Diaries?

Kat Graham a interpretat-o pe Bonnie Bennett în serialul „The Vampire Diaries”, timp de opt sezoane, însă după încheierea proiectului, actrița și-a dorit o schimbare în carieră. Chiar dacă aceasta a cochetat cu muzica încă din adolescență, în 2017, Kat a decis să lanseze un al doilea album, care s-a bucurat de un mare succes în Statele Unite.

Spre deosebire de Nina Dobrev, Kat avea deja mai multă experiență la Hollywood, atunci când început să filmeze pentru The Vampire Diaries. Actrița și-a făcut debutul în entertainment pe când avea doar șase ani, iar la vârsta de 15 ani, aceasta era dansatoare pentru diverși artiști: Pharell, Jamie Missy Elliott, Akon și Usher.

Înainte de a juca în serialul „The Vampire Diaries”, Kat Graham a avut câteva apariții și în alte producții de succes, cum ar fi „Hannah Montana”, „CSI: Crime Scene Investigation” și „Lizzie McGuire”.

Din păcate, Kat Graham nu a fost prea încântată de serialul „The Vampire Diaries”. Se pare că cele opt sezoane i-au fost de ajuns actriței, aceasta declarând că nu este deloc interesată să revină în rolul lui Bonnie, în serialul „Legacies”. Actrița a dezvăluit că acest „capitol din viața ei este încheiat”, iar noi nu o putem învinui pentru decizia ei. Un actor are dreptul de a opta pentru roluri cât mai diverse, așa că dorința lui Graham a fost similară cu cea a Ninei Dobrev, care a părăsit serialul „The Vampire Diaries”, pentru a căuta proiecte noi.

Între timp, Kat Graham a obținut câteva roluri, care i s-au potrivit de minune. Anul trecut, actrița a jucat în producția de Crăciun – „The Holiday Calendar” și în thriller-ul „The Poison Rose”, alături de Morgan Freeman.

În prezent, actrița este un adevărat exemplu de fashion influencer, având de fiecare dată apariții impecabile și outfituri inedite. De asemenea, Kat și-a schimbat și look-ul după terminarea serialului, având acum o tunsoare bob și breton drept.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.