neversea

Trei motive pentru care nu trebuie să-l ratezi pe Mahmut Orhan la NEVERSEA

Pe scena principală de la Neversea ne dăm întâlnire cu DJ-ul Mahmut Orhan, pe care nu trebuie să-l ratezi în prima zi de festival!

Kiss FM este radioul distracției de la Neversea! Ești pregătit pentru cea mai tare experiență din această vară? Noi te ținem la curent cu cele mai tari lucruri despre festivalul tău preferat la malul mării!

În această vară, pe scena principală de la Neversea ne dăm întâlnire cu DJ-ul Mahmut Orhan, pe care nu trebuie să-l ratezi în prima zi de festival!

Autorul piesei „Feel”

Celebrul DJ ne-a făcut să ne îndrăgostim de vioară și de ritmurile orientale cu piesa „Feel”! În urmă cu trei ani, cu toții visam cu ochii deschiși, când auzeam acest hit la radio. Acum, îl vom asculta la NEVERSEA!

Colaborarea cu Eneli

Mahmut Orhan a colaborat și cu artista româncă, Eneli, pentru o altă piesă cu ritmuri orientale – „Save Me”. Dacă nu știi despre ce vorbim, dă-i un play și imaginează-ți că ești în celebrul basm „1001 de nopți”.

Hitul No.1 „Six Days”

Anul trecut, Mahmut Orhan a fost No.1 în Kiss Top 40 cu piesa „Six Days”.  Acest single este un remix după o piesă mai veche, pe care am auzit-o pe coloana sonoră a filmului „The Fast & the Furious: Tokyo Drift ”.

BONUS: De curând, Mahmut Orhan a colaborat cu Irina Rimes pentru piesa „Schhh”, care vine însoțită de un videoclip animat, extrem de romantic! 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.