Cool Stuff

O mai ții minte pe actrița din telenovela „Rubi”? Cum arată acum Barbara Mori!

O mai ții minte pe Barbara Mori, actrița din telenovela „Rubi”?

În 2004, actrița Barbara Mori îi cucerea pe telespectatori cu rolul femeii fatale din telenovela „Rubi”. Serialul a avut un imens succes atât în Mexic, cât și în România, însă acest lucru nu a convins-o pe Barbara Mori să-și continue cariera în industria telenovelelor. Actrița și-a îndreptat atenția spre industria cinematografică și a avut chiar și câteva colaborări la Bollywood, însă niciun rol nu a fost la fel de popular precum cel din telenovela „Rubi”.

Barbara Mori a devenit mamă la 19 ani

Actrița și-a început cariera la 17 ani, pe când lucra ca model, iar la 19 ani, aceasta l-a cunoscut pe actorul Sergio Mayer, cu care a rămas însărcinată, chiar în timpul filmărilor pentru telenovela „Mirada de Mujer”. Chiar dacă Barbara a devenit mamă în adolescență, acest lucru nu a încurcat-o în carieră, dimpotrivă, actrița l-a luat întotdeauna pe fiul ei pe platourile de filmare, iar micuțul a moștenit frumusețea mamei sale, dar și talentul actoricesc.

Lupta cu cancerul de col uterin

Din păcate, actrița a aflat la 29 de ani că suferă de cancer de col, însă a reușit să îl depisteze din timp și a urmat un tratament. După ce a descoperit că este bolnavă, actrița a urmat un stil de viață mai sănătos și a creat o fundație – „Amor Infinito”, prin care ajută copiii bolnavi de cancer. De asemenea, în 2015, actrița și-a tăiat părul și i l-a donat unei femei bolnave de cancer, iar gestul său a fost extrem de mediatizat.

Barbara Mori, bunică la 38 de ani

Între timp, actrița a devenit bunică, având o nepoată din partea fiului său, Sergio Mayer Mori, care a devenit tată la vârsta de 18 ani. Barbara este destul de activă pe rețelele de socializare unde postează adesea fotografii cu familia sa. Actrița s-a căsătorit în 2016 cu Kenneth Ray Sigman, un tânăr jucător de baseball, însă cei doi au divorțat un an mai târziu, din cauza distanței. În presa din Mexic, au apărut în ultimele luni zvonuri, conform cărora Barbara Mori s-ar fi cuplat cu actorul Christian Meyer, însă niciunul dintre actori nu ar fi confirmat o posibilă relație.

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.