1 Festival 3 Hits

Tic-tac! Te pregătim pentru NEVERSEA cu o nouă serie de trei hituri!

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits.

Mai este atât de puțin până la Neversea, așa că vrem să ne asigurăm că știi toate hiturile artiștilor din line-up! Kiss FM este radioul oficial al distracției de la Neversea, așa că te punem la curent toate noutățile despre festival.

În fiecare luni, miercuri și vineri la orele 13:00, 16:00 și 19:00, pe Kiss TV te așteaptă emisiunea 1 Festival – 3 Hits, unde facem o scurtă recapitulare a celor mai tari piese pe care le vom asculta la Neversea!

Doar o săptămână ne mai desparte de cel mai mare festival de la malul mării! Te pregătim pentru vibe-ul NEVERESEA, cu o nouă serie de trei hituri!

DJ Snake, Lauv - „A Different Way”

Piesa „A Different Way” s-a bucurat probabil,de una dintre cele mai grandioase lansări din industria muzicală. DJ Sanke a mixat în vârful Arcului de Triumf, din Paris, și a transmis totul live, pe Facebook. DJ-ul a ales unul dintre cele mai cunoscute locuri din orașul lui natal pentru acest eveniment. În total, live-ul a strâns 1,5 milioane de vizualizări pe rețelele de socializare. În ceea ce privește versurile, DJ-ul a primit ajutor și din partea lui Ed Sheeran.

G-Eazy ft. Bebe Rexha - „Me, Myself & I”

Inițial, numită „I Don't Need Anything”, piesa a fost gândită pentru propriul album a lui Bebe Rexha. Totuși, producătorii nu au fost siguri că piesa este în stilul albumului, asa că ea s-a gândit la colaborarea cu G-Eazy. Artistul s-a îndrăgostit imediat de piesă și i-a cerut permisiunea lui Rexha să o folosească pentru cel de-al doilea album al lui. Se pare că variata aceasta a fost pe placul publicului și „Me, Myself and I” a fost prima piesă a lui G-Eazy care a intrat în primele 10 din topul US Billboard Hot 100.

Manuel Riva feat. Alexandra Stan- Miami

Ne pregătim de festival cu un throwback, pentru că anul trecut, „Miami” a fost imnul NEVERSEA! Versurile vorbesc despre libertate și exprimarea emoțiilor și ce altă piesă ar fi fost mai potrivită pentru festivalul de la malul mării?! Tu care crezi că va fi imnul NEVERSEA din acest an?

Kiss FM is The Sound of NEVERSEA! Are you ready for the best experience this summer? See You There!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.