Cool Stuff

10 actori care au început să arate mai bine odată cu trecerea timpului

Chiar dacă în adolescență nu erau asaltați de fete, unii actori au ajuns să fie printre cei mai râvniți bărbați!

Acum, se numără printre cei mai curtați bărbați, dar nu știm dacă dintoteauna a fost așa. Unii actori au devenit soți dedicați, în timp ce alții se numără în continuare printre cei mai râvniți burlaci!

1. George Clooney

De la băiețelul crescut într-o Biserică Catolică strictă, la rolul din mini-serialul „Centennial” și mai apoi la rolurile care l-au consacrat, Clooney a cucerit multe inimi.

2. Keanu Reeves

Cu o copilărie tumultoasă, marcată de lipsa tatălui, Keanu a reușit să își facă loc în industria filmului. Chiar dacă nu a reușit să termine liceul, el a fost remarcat și, în timp, a devenit unul dintre cei mai iubiți actori.

3. Nikolaj Coster-Waldau

Fanii serialului „Game of Thrones” cu siguranță s-au îndrăgostit de actor după ce l-au văzut în rolul lui Jaime Lannister. Nu știm dacă era la fel de carismatic și în tinerețe, dar acum, cu siguranță, ne-a furat inimile

4. Tom Hardy

Se pare că actorul era obișnuit să fie în lumina reflectoarelor, înainte de a fi celebru la Hollywood. Până și-a făcut debutul în cinematografie, Tom a lucrat ca fotomodel și chiar a câștigat un concurs  televizat de modeling.

5. Javier Barden

Javier este cel mai mic membru al unei familii cu tradiție în industria cinematografică. Toți membrii familiei sale joacă în filme, încă de la începuturile cinematografiei spaniole.

6. Justin Timberlake

Și la Justin, pasiunea pentru muzică este trăsătură de familie. În copilărie, bunicul lui l-a introdus în lumea muzicii country. Și noi suntem recunoscători pentru acest lucru, altfel nu ne-am fi bucurat astăzi de talentul carismaticului artist.

7. Bradley Cooper

Cu rolul lui din „A Star is Born”, Bradley a cucerit inimele multor fete. Proaspăt despărțit de Irina Shayk, burlacul nu a fost dintotdeauna curtat de fetele din jur. În copilărie, actorul era confundat adesea cu o fetiță.

8. Ryan Gosling

După rolul din The Notebook (2004), Ryan a fost inclus în Top 50 Cei Mai Sexy Burlaci, realizat de revista People. Între timp, stautul lui de burlac s-a modificat și acum se bucură de frumoasa relație cu Eva Mendes! 

9. Hugh Jackman

Hugh Jackman este obișnuit să fie în lumina reflectoarelor încă din adolescență. Actor de musical la bază, el a acceptat roluri în filme de toate genurile și în 2008, revista People i-a acordat titul de „Cel Mai Sexy Bărbat”. 

10. Jeffrey Dean Morgan

Cunoscut din seriale precum „Supernatural” sau „Grey`s Anatomy”, actorul este unul dintre cei mai curtați bărbați de la Hollywood. Cu toate astea, viața lui personală nu a fost atât de tumultoasă și în prezent, este căsătorit cu actrița Hilarie Burton și au împreună o fetiță în vârstă de un an.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.