neversea

Jessie J este îndrăgostită până peste cap! Oare vine cu Channing Tatum la NEVERSEA?

Jessie J a postat pe contul ei de Instagram câteva poze de la întâlnirea cu iubitul ei, Channing Tatum!

Se pare că în ciuda programelor încărcate ale celor doi, Jessie J și iubitul ei, Channing Tatum profită la maxim, de timpul liber. Cei doi și-au petrecut seara împreună și Jessie J ne-a arătat și nouă câteva poze de la întâlnirea lor.

Jucăușă, așa cum ne-a obișnuit, Jessie J a pozat alături de iubitul ei și judecând după poze, pare că relația lor merge ca pe roate!

Protagonistul din „Magic Mike” și artista nu se feresc să posteze pe Instagram poze din viața lor de cuplu. În urmă cu două luni, Channing a vrut să ne asigure că titulatura de „Cel Mai Sexy Bărbat” nu i-a fost acordată pe nedrept. Așa că postat o poză în care era complet dezbrăcat și în descriere, a explicat că aceasta a fost o provocare din partea iubitei lui.

Chiar dacă relația lor este încă la început, ei au făcut deja pași importanți. Luna trecută, Jessie J a întâlnit-o pe fiica lui Channing și a actriței Jenna Dewan. Întrebată dacă i-a fost dificil, ea a declarat: „Doamne, nu! Are doar 6 ani și este absolut adorabilă”.

Noi ne întâlnim cu Jessie J, sâmbăta aceasta, pe scena NEVERSEA! Și suntem nerăbdatori să simțim alături de ea vibe-ul de festival!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.