Cool Stuff

Rami Malek - „Nu am să joc niciodată rolul unui terorist arab!”

Ce condițiile a impus Rami Malek, pentru a accepta rolul din James Bond!

Un rol în filmul „James Bond” este unul extrem de râvnit în rândul vedetelor de la Hollywood. Însă, Rami Malek a avut nevoie de timp de gândire pentru a accepta. De asemenea, el a impus câteva condiții înainte de a interpreta rolul unui terorist, în noua ecranizare.

Rami s-a asigurat că personajul său nu are implicații religioase extremiste și nici nu este vorbitor de limba arabă. Fiu al unor emigranți egipteni, actorul este conștient de necesitatea reprezentării pozitive a actorilor arabi în filme.

Într-un interviu acordat pentru Daily Mirror, el a declarat: „Este un personaj extraodinar și sunt foarte entuziasmat. Dar este un lucru pe care l-am discutat cu Cary”. Rami nu își dorește ca personajul interpretat să fie asociat cu nici un act de terorism, care să reflecte o ideologie sau o religie: „Nu e ceva ce aș susține și dacă de-asta sunt alegerea ta, atunci nu poți conta pe mine”.

Actorul s-a convins că nu aceasta este viziunea personajului său, așa ca a acceptat rolul. El a declarat că simte o presiune foarte mare pentru că „James Bond” este filmul unor întregi generații.

Protagonistul din „Bohemian Rhapsody” este foarte mândru de originile sale egiptene și vorbește despre asta cu fiecare ocazie: ”Ei sunt poporul meu. Mă simt extrem de legat de oamenii care locuiesc acolo...Sunt foarte mândru de locul din care eu și familia mea venim. Este un punct de vedere unic - să ai parinți care au riscat foarte mult, părăsindu-și casele, stilul de viața și care au plecat într-o țară străină, pentru a le oferi copiilor o viață cu mai multe oportunități”.

La începutul anului, Rami Malek a primit Premiul Oscar, pentru „Cel Mai Bun Actor Într-un Rol Principal”, pentru interpretarea lui Freddie Mercury, în „Bohemian Rhapsody”. Premiera pentru cel mai nou film din seria „James Bond” este programată pe data de 3 aprilie 2020.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.