neversea

INTERVIU | INNA - „E bine să mai uiți uneori de tine!”

Citește acum interviul pe care Inna ni l-a acordat după show-ul de la NEVERSEA!

Inna a urcat aseară pe scena de la Neversea, unde a susținut un show incendiar, alături de dansatorii ei și de band-ul care o însoțește în toate turneele. Piesele celebre precum „Ruletta”, „Nivana” sau „Iguana” au răsunat aseară la Neversea, iar publicul a fost cucerit de prestația Innei. După show, Inna a venit în studioul Kiss FM, unde a stat de vorbă cu Ana Moga și ne-a dezvăluit mai multe secrete!

Asta a fost visul meu cel mai mare! Să cânt, să fac oamenii fericiți, să călătoresc.”, ne-a spus Inna, imediat după ce a coborât de pe scenă.

Deși este mai mereu plecată din țară și susține concerte prin întreaga lume, Inna își face timp și pentru seriale!

Eu adorm de fiecare dată seara, uitându-mă la un serial. Dar apuc să văd 10-15 minute. Îmi place să fac asta pentru că nu adorm în povestea mea, ci adorm în povestea altora. E chiar bine să mai uiți uneori de tine. Mă uit acum la Handmaid’s Tale, dar am urmărit și unele seriale în spaniolă”, a spus Inna.

Nu vreau să par naționalistă, dar cel mai bine mă simt acasă. Mă simt fericită atunci când mă întorc și îmi văd familia, când pot să ies cu prietenii mei și când pot să-i salut pe oameni, fără să mi se împleticească limba în gură.

A doua mea casă este Barcelona, unde mă simt foarte bine. Nu mi se întâmplă atât de des să fiu în România și să mi se facă dor de Barcelona, poate doar atunci când vreau să mă odihnesc sau să mă relaxez. În schimb, mi se întâmplă foarte des să fiu în Barcelona și să mi se facă dor de familie, de prieteni”, a dezvăluit Inna.

Află și alte curiozități despre Inna, urmărind întregul interviu!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.