neversea

INTERVIU | G-Eazy - „Dracula este eroul copilăriei mele!”

Află mai multe despre G-Eazy din interviul pe care ni l-a acordat!

G-Eazy a ajuns joi în studioul Kiss FM și a stat de vorbă cu Ana Moga! Rapperul american ne-a dezvăluit mai multe despre programul său, chiar înainte de a urca pe scena de la Neversea. Ajuns in America, G-Eazy s-a relaxat în ultimele zile în Mamaia, însă din câte ne-a povestit, această mini-vacanță nu i-a fost de ajuns pentru a se odihni.

Încerc să ațipesc cât mai des. Îmi sunt de ajuns și zece minute de somn. Diferențele de fus orar sunt oribile. Ieri am ațipit zece minute și am avut impresia că am dormit trei ore. M-am trezit și aveam impresia că am ratat ceva important, dar m-am uitat la ceas și am văzut că erau doar câteva minute și eram extrem de derutat”, a spus G-Eazy.

Totuși, atunci când este pe scenă, artistul se transformă complet și se încarcă cu energia publicului!

Când urc pe scenă nici nu mai contează diferența de fus orar sau obseala. Energia oamenilor și experiența de acolo mă ajută. Chiar dacă ai avut un zbor lung sau un program haotic, știi că ești pe scenă pentru o oră și trebuie să dai ce-i mai bun din tine!”, a dezvăluit rapperul.

În mai multe interviuri, G-Eazy a vorbit mereu cu admirație despre Eminem, așa că am vrut să aflăm dacă cei doi s-au întâlnit vreodată!

L-am întâlnit pe Eminem recent și mă bâlbâiam. Mi-a zis că sunt super tare și m-am blocat, nu știam ce să spun”, a dezvăluit G-Eazy!

Urmărește întregul interviu mai sus! Și nu uita că și anul acesta Kiss FM este radioul distracției de la NEVERSEA, așa că fii pe fază, pentru că îți pregătim mai multe surprize!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.