neversea

INTERVIU | Danny Avila - „Am lucrat la o piesă cu Marius Moga”

Află mai multe despre Danny Avila din interviul pe care ni l-a acordat!

Danny Avila a revenit în România și de data aceasta, DJ-ul și-a adus și familia cu el, într-o mini-vacanță! DJ-ul spaniol ne-a vizitat în studioul Kiss FM și ne-a povestit cât de mult apreciază publicul român și ne-a dezvăluit mai multe despre colaborarea sa cu The Vamps și Machine Gun Kelly:

E amuzant pentru că nu am ajuns niciodată în studio împreună pentru a lucra la acele piese. Am făcut totul online. Oricum sunt foarte mulțumit de aceste piese, pentru că sunt un mare fan Machine Gun Kelly. Urmează să lansez ceva cu Nervo, Sam Feldt și Timmy Trumpet”, a spus Danny.

Anul trecut, DJ-ul a fost în studio și cu Marius Moga, în autobuzul de la UNTOLD! Acolo, cei doi au lucrat la o piesă și iată ce a ieșit:

Am lucrat la o piesă cu Marius Moga, dar nu am apucat să o terminăm. Am lucrat la o idee, mai mult spre hip hop. Am adus niște demo-uri, dar trebuie să mai lucrăm la asta, Marius nu cred că a terminat piesa”, a spus Danny Avila.

Află mai multe despre Danny Avila, urmărind întregul interviu mai sus! Kiss FM este radioul distracției de la NEVERSEA, așa că fii pe fază, pentru că îți pregătim mai multe surprize!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.