neversea

INTERVIU | Grasu XXL - „Înțeleg femeile care sunt nervoase mereu dimineața”

Citește acum interviul nostru cu Grasu XXL!

Grasu XXL a urcat pe scena de la Neversea în cea de-a doua zi de festival și cu această ocazie, acesta a ajuns și în studioul Kiss FM. Dacă tot ne aflam la litoral, Grasu ne-a povestit care este cea mai frumoasă amintire pe care o are de la mare:

Când eram eu mic, prin 94, mergeam la Ring și băgau mereu melodia lui Nana – Lonely și îmi plăcea la nebunie. Într-o seară ne-am făcut pilaf și am adormit pe plajă și tot ce țin minte e că se auzea piesa aia peste tot”, a spus Grasu XXL.

Dintre toate locurile din lume, Grasu se simte cel mai bine acasă! Artistul ne-a povestit cum își ocupă timpul, atunci când nu este pe scenă:

Acasă e cel mai bine. Stau în pat și mă uit la Seinfeld. Acum s-a pus pe net și Prințul din Bel Air. Sau mă uit la fetița mea. Nu știam că poți să stai și să te uiți la fiica ta ore întregi. Îmi place să mă uit la ea cum doarme.

Eu am trei câini și un motan, iar acum suntem full house, adica șapte suflete. Stau mereu și strâng după motan, o ajut pe soția mea. Spăl, încerc să o ajut cum pot. Știi cum e... ”happy life, happy wife!”.”, a povestit Grasu XXL.

Află ce părere are Grasu XXL despre industria muzicală din România, urmărind întregul interviu de mai sus!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.