neversea

INTERVIU | Vini Vici - „Iubesc publicul de aici! Iubesc România!”

Vini Vici a urcat aseară pe scena de la NEVRSEA, iar înainte de show, unul dintre membri ne-a vizitat în studioul Kiss FM.

Vini Vici a urcat aseară pe scena de la NEVRSEA, iar înainte de show, unul dintre membri ne-a vizitat în studioul Kiss FM, unde ne-a povestit de ce iubește atât de mult România!

Iubesc mămăliga! Cred că am început bine! Iubesc publicul de aici, iubesc România! Sunt mulți români în Israel, deci pot spune că știu câte ceva despre cultura voastră”, a spus Aviram Saharai.

Cei doi membri ai proiectului Vini Vici se știu încă din liceu, iar dragostea pentru muzică i-a făcut să colaboreze!

Eram în liceu, ne plăcea muzica trance și ne-am cunoscut prin prieteni cumva, colegi. Muzica ne-a adus împreună. I-am arătat ce făcusem eu, mi-a arătat ce muzică făcuse el și asta a fost. Am fost binecuvântat și mă bucur că îmi pot continua visul și pot să fac în continuare ceea ce îmi place”, a spus Aviram.

Am vorbit și despre colaborarea cu Armin van Buuren, despre care Aviram a avut numai cuvinte de laudă:

Armin este o legendă, dar și un om minunat. L-am auzit punând o piesă de-a noastră într-un show de-al lui și apoi el ne-a invitat să punem muzică prin 2016. Apoi ne-am tot dat mail-uri și așa ne-a venit ideea de a colabora. A durat ceva, cam un an ca să termin track-ul. El e foarte ocupat și noi la fel. Dar a fost minunat să vedem că el crede în psytrance și că ne susține”.

Află mai multe despre Vini Vici urmărind întregul interviu mai sus! Kiss FM este radioul distracției de la NEVERSEA, așa că fii pe fază, pentru că îți pregătim mai multe surprize!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.