neversea

INTERVIU | Jessie J - „Mereu am emoții, pentru că așteptările publicului sunt întotdeauna mari”

Află mai multe despre Jessie J din interviul pe care ni l-a acordat!

Jessie J a revenit în România, iar de data aceasta, artista a urcat pe scena de la NEVERSEA! Înainte de show, Jessie ne-a făcut o vizită în studioul Kiss FM, unde a stat la povești cu Ana Moga, așa că iată ce-am aflat!

Mereu am emoții, pentru că așteptările publicului sunt întotdeauna mari. Și ca să mă ridic la nivelul așteptărilor lor, indiferent de ce se întâmplă în viața mea, sau în mintea mea, ei bine... asta mă face să am emoții”, a spus Jessie J.

Dacă ai ascultat cele mai recente piese ale sale, cu siguranță ți-ai dat seama că Jessie J este o artistă complexă, care preferă să abordeze teme cât mai diverse în versurile sale.

Cred că doar artiștii adevărați pot fi vulnerabili cu adevărat pe scenă. Pe unii dintre ei i-am pierdut... cum ar fi Prince, George Michael sau Whitney Houston. Ei spuneau adevărul, iar muzica lor era onestă. Cred că acum oamenii încearcă să uite de probleme cu ajutorul muzicii, dar eu cred că nu ar trebui să facem asta. Muzica este singurul lucru pe care îl avem în comun, așa că încerc să dau ce e mai bun din mine. Cu toții suntem la fel, suntem oameni. Și e ciudat când vezi că lumea își face o anumită impresie despre celebrități.”, a declarat Jessie J.

Pentru un artist, turneele sunt destul de obositoare, mai ales atunci când ajungi pe alte continente, unde există o diferență serioasă de fus orar. Iată cum reușește Jessie J să facă față acestor situații!

Nu beau cafea și nici nu mănânc prea mult zahăr. Îmi plac dulciurile, dar încerc să mănânc cât mai puțin zahăr, mai ales atunci când mă confrunt cu diferențe de fus orar.

Dacă te-ai întrebat ce a mai făcut Jessie J între timp, ei bine, artista a fost destul de ocupată cu  rolul de antrenoare la concursul The Voice Kids, din Marea Britanie. Cântăreața ne-a povestit cum se înțelege cu colegii săi și din câte se pare, aceasta are parte de o echipă minunată.

will.i.am este prietenul meu de foarte mult timp! Dar în același timp Pixxie Lott este o persoană atât de dulce, la fel ca Danny! Uneori îmi place să îi enervez. Totuși, eu cu Will ne știm cu de peste zece ani. Chiar săptămâna trecută m-a sunat și m-a rugat să cânt cu el Where Is The Love, deși eu aveam un concert programat. M-am urcat în mașină și într-o oră eram pe scenă cu el și cântam împreună!”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.