neversea

INTERVIU | The Motans - „Urcăm pe scena la Untold chiar de ziua mea”

Află mai multe despre The Motans din interviul pe care ni l-a acordat la NEVERSEA!

The Motans a urcat pe scena de la Neversea în cea de-a doua zi de festival, iar după show, artistul ne-a vizitat la studioul Kiss FM. În vara asta, The Motans a doborât un nou record, ocupând primele două poziții din Kiss Top 40! Să fie noroc sau multă muncă?

Cred că e o combinație între noroc și muncă multă. Mângâierea lui Dumnezeu. Mi se pare un amalgam frumos de lucruri. Am spus asta și colegilor mei, dar și fanilor... le mulțumesc tuturor celor care mă susțin!”, ne-a spus The Motans.

Mai demult, The Motans spunea că are de gând să se lase de muzică peste zece ani, așa că am vrut să vedem dacă încă se gândește la acest lucru:

Dacă ajung la 70 de ani, tot o să fac concerte, dar nu așa de des. Acum am niște țeluri și sunt foarte flămând să obțin ceea ce vreau. Dar după 40 de ani, vreau să dorm mai mult”, a spus The Motans.

Dacă tot ne-am întâlnit cu The Motans pe litoral, am vrut să aflăm cum a fost prima lui vizită la mare:

Mi s-a părut una dintre cele mai tari experiențe pe care le-am trăit vreodată. Aveam șapte ani și până atunci văzusem marea doar din filme. Sunt un copil care a fost născut în Uniunea Sovietică, era încă anul 89 și până atunci văzusem marea doar în filme. Și când am văzut-o cât de mare e și că nu se sfârșește, nu îi vezi capătul, exact așa cum îmi spusese mama... Săream în sus de fericire, prin autobuz”, a povestit The Motans.

Nu uitați că ne întâlnim cu The Motans și la festivalul UNTOLD, când artistul va urca pe scenă chiar de ziua lui!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.