neversea

Peste 65.000 de oameni, în cea de-a treia zi de NEVERSEA. Cum a fost show-ul lui Jessie J și cu ce surpriză a venit Salvatore Ganacci

Peste 65.000 de fani din țară și din străinătate au participat la cea de-a treia zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA 2019.

Peste 65.000 de fani din țară și din străinătate au participat la cea de-a treia zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA 2019.  Cei mai așteptați artiști din a treia seară au fost Delia, Jessie J, Salvatore Ganacci și Steve Aoki.

Steve Aoki a făcut un show incendiar și a prins răsăritul alături de fanii săi, imortalizând momentul cu o fotografie de grup!

Neversea se află în topul festivalurilor care mi-au ajuns aproape de suflet, pe lângă Untold. Mi-am dorit foarte mult să vin şi în acest an aici pentru că mă simt incredibil şi cred că fanii văd şi simt asta. Îmi place enorm energia oamenilor de aici şi de fiecare dată mă încarc pozitiv la Neversea”, a declarat Steve Aoki.

 Pe scena de la NEVERSEA a urcat în cea de-a treia seară și Jessie, care a fost extrem de emoționată în fața fanilor săi. Artista a ținut mai multe discursuri de-a lungul show-ului său, aducând în atenția publicului mai multe subiecte importante, cum ar fi vulnerabilitatea, curajul sau încrederea.

Nu mă aşteptam să găsesc atât de mulţi oameni în faţa scenei. Am avut emoţii incredibile, dar constructive pentru că m-am simţit atât de bine pe scenă. Mi-aş dori să revin aici, să cânt în faţa acestui public minunat”, a declarat Jessie J.

Una dintre surprizele serii a venit de la KSHMR, care a inclus în setlist-ul său și o piesă din repertoriul tradițional românesc, „Noi suntem români”, cântată de Nicolae Furdui Iancu.

Fanii au fost în extaz şi au cântat fiecare vers. Artistul iubeşte România şi mai mult decât atât a încercat să vorbească cu fanii în limba română. Un spectacol nonconformist a avut dj-ul de origine bosniacă Salvatore Ganacci, cunoscut pentru stilul său inconfundabil în care se desfăşoară atunci când este pe scenă”, au precizat organizatorii.

Nici Salvatore Ganacci nu s-a lăsat mai prejos și a reușit să uimească publicul cu alegerile sale muzicale și cu show-ul pe care l-a făcut pe scenă. 

Ultima seară de NEVERSEA se va încheia cu show-urile lui Paul Damixie, Gianluca Vacchi, Ofenbach, Kadebostany și Bassjakers. Din păcate, nu vom avea ocazia de a-l asculta pe DJ Snake în această seară, dar în locul său va urca pe scena Quintino!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.