neversea

Cum s-a încheiat festivalul Neversea! Cele mai frumoase imagini din ultima seară!

Uite cum s-a încheiat festivalul NEVERSEA 2019!

Kiss FM a fost şi în această vară radioul distracţiei de la NEVERSEA, aşa că ne bucurăm dacă ai participat la festival şi dacă ai savurat alături de noi această frumoasă experienţă.

Peste 50.000 de fani din țară și din străinătate au fost prezenţi în ultima seară de NEVERSEA 2019. Cei mai așteptați artiști din cea de-a patra zi de festival au fost Gianluca Vacchi, Ofenbach, Kadebostany şi Lost Frequencies!

Miliardarul italian Gianluca Vacchi ne-a demonstrat că pe lângă afaceri, acesta se pricepe de minune şi la a face atmosferă. Acesta a mixat o parte dintre cele mai tari hituri ale momentului şi s-a urcat pe scenă, arătându-ne cât de bine ştie să danseze. Se pare că nu degeaba a devenit faimos pentru mişcările sale de dans!

Francezii de la Ofenbach au impresionat publicul cu un live act de excepţie, având alături  de ei şi doi solişti, care au urcat pe scenă şi au interpretat hiturile “Be Mine”, “Katchy” şi “Rock It”.  

Show-ul a fost continuat de Kadebostany, care a avut de asemenea un live act impresionant, iar noi ne-am bucurat să ascultăm celebrul single “Castle In The Snow”, dar şi remix-ul piesei “Crazy In Love” de pe coloana sonoră a filmului “Fifty Shades Of Grey”.

Seara a fost continuată de Lost Frequencies, care şi-a făcut apariţia pe scena de la Neversea, purtând tricoul Naţionalei României. DJ-ul belgian ne-a dezvăluit că deja se simte ca acasă atunci când vine în ţara noastră, acesta fiind deja un veteran al festivalurilor Untold & Neversea.

Foto: NEVERSEA

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.