Cool Stuff

Mica Sirenă, interpretată de o actriță de culoare. Cum ți se pare alegerea regizorului?

Celebra poveste Mica Sirenă va avea parte de un remake, iar de data aceasta filmul nu va fi unul de animație.

Celebra poveste Mica Sirenă va avea parte de un remake, iar de data aceasta filmul nu va fi unul de animație. Producția va avea ca protagoniști câțiva actori celebri, iar cea care o va interpreta pe Ariel va fi actrița Halle Bailey.

Alegerea regizorului a fost o surpriză pentru fanii celebrei animații, deoarece actrița este de culoare, iar look-ul său nu se potrivește cu cel al celebrului personaj. Totuși, regizorul Rob Marshall a insistat că Halle Bailey a fost dintotdeauna „preferata sa” pentru acest rol.

În timp ce mulți oameni s-au arătat dezamăgiți de alegerea regizorului, au existat și câteva persoane care au fost impresionate de decizia lui Marshall.

O actriță de culoare în rolul lui Ariel: Disney a creat 49 de filme din 1937 până în 2009, când au decis să introducă prima prințesă de culoare, Tiana.

Fetele de culoare au urmărit un întreg catalog de filme, în care nu s-au regăsit NICIODATĂ, timp de 70 de ani”, a scris un internaut.

După ce distribuția fimului a fost făcută publică, hashtag-ul #notmyariel a ajuns viral pe Twitter, oamenii criticând compania Disney pentru alegerea făcută.

Deocamdată nu a fost anunțat și actorul care îl va interpreta pe Prințul Eric, însă publicul se așteaptă ca acesta să fie de asemenea un actor de culoare. Printre cei favoriți pentru rolul lui Eric se numără Corbin Bleu din High School Musical sau Justin Guarini de la American Idol.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.