neversea

Cum a fost experiența de la NEVERSEA pentru Denis Szanto, câștigătorul campaniei „Fii DJ-ul nostru!”

Uite cum a fost experiența de la NEVERSEA pentru Denis Szanto, câștigătorul campaniei „Fii DJ-ul nostru!”.

Denis Szanto a fost câștigătorul din acest an al campaniei „Fii DJ-ul nostru”, iar timp de patru zile, tânărul DJ s-a distrat la NEVERSEA alături de Partydul Kiss FM! Denis are doar 20 ani și este pasionat de muzică încă din copilărie, fiind în prezent student la Facultatea de Muzică din Oradea. Pentru el, experiența de la Neversea a fost un vis împlinit și suntem siguri că vor mai urma multe alte momente minunate în cariera sa.

M-am simțit ca și când aș fi fost pe o altă planetă. Parcă nu mai eram pe Pâmânt, parcă pluteam! Mereu am visat să ajung pe o scenă așa de mare. Încă de când eram copil și cântam la vioară sau la pian, visam să ajung pe o scenă să cânt. Cred că această experiență o să-mi deschidă niște porți spre mai multe festivaluri. Sper că am creat un interes pentru cei care organizează evenimente”, ne-a spus Denis Szanto.

Pe lângă momentul de pe Main Stage, Denis s-a declarat încântat de întreaga experiență de la Neversea, unde a avut ocazia de a cunoaște o mulțime de nume celebre!

Mă bucur că am avut ocazia de a întâlni o mulțime de artiști la Neversea, pe care îi admiram de multă vreme. Până acum i-am privit doar de jos în sus, din public, iar acum am stat față în față cu ei. Mă bucur cel mai mult că am avut șansa de a-l cunoaște pe The Motans, este un idol de-al meu. Îl admir pentru că este un om calm și sincer și asta apreciez cel mai mult”, a spus Denis.

Nu uita că încă te poți înscrie în concursul „Fii DJ-ul Kiss FM la Untold”! Înscrie-ți mix-ul chiar acum și poți câștiga șansa de a deschide festivalul UNTOLD, alături de Partydul Kiss FM.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.