Cool Stuff

Colin Farrell și Isaac Hempstead Wright din „Game Of Thrones”, zăriți pe străzile din București

Colin Farrell se află de câteva săptămâni în România, unde filmează pentru „Voyagers”, o nouă producție cinematografică

Colin Farrell se află de câteva săptămâni în România, unde filmează pentru „Voyagers”, o nouă producție cinematografică, semnată de Neil Burger. Actorul a profitat de vizita în România și a luat la rând restaurantele din capitală, unde s-a fotografiat cu angajații și cu cei care l-au recunoscut.

Din distribuția filmului fac parte și alte nume celebre, precum Lily Rose Depp, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, care a fost de asemenea zărită pe străzile din București. În „Voyagers” îl vom revedea și pe Isaac Hempstead Wright, actorul care l-a interpretat pe Bran Stark în „Game Of Thrones”.

Thriller-ul „Voyagers” spune povestea a 30 de bărbați și femei, care sunt trimiși în spațiu, având ca misiune găsirea unei noi case. Misiunea se transformă într-un haos total, deoarece între membrii echipajului se naște o stare de tensiune, iar treptat, aceștia își vor da seama că adevărata amenințare nu se află în afara navei, ci în interiorul acesteia.

Echipa din spatele acestei producții este formată din aceiași profesioniști care au lucrat și pentru filmul „John Wick: Chapter 3”, așa că ne așteptăm ca rezultatul final să fie unul impresionant.

Foto: Facebook

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.