untold

Cum arată familia lui Armin Van Buuren. Cine este femeia care îi este alături DJ-ului?

Detalii din viața personală a celui mai îndrăgit DJ, Armin van Buuren!

Chiar dacă Armin van Buuren este destul de discret, DJ-ul le arată uneori fanilor săi detalii din viața lui de familie. Îndrăgitul DJ olandez nu ezită să se pozeze alături de părinții săi sau de soția sa, Erica van Thiel, devenită acum, van Buuren.

Armin a întâlnit-o pe actuala soție, pentru prima dată, în anul 1999 la o petrecere și s-a îndrăgostit de ea, pe loc. De asemenea, și unul dintre prietenii lui o placea pe Erica, însă DJ-ul a reușit să îi câștige inima. După opt ani de relație, artistul a cerut-o în căsătorie, în anul 2013, în Australia, țara lor favorită.

Ei au împreună doi copii: pe Fenna, fiica lor, în vârstă de 8 ani și pe Remy. Armin a anunțat nașterea fiului lor, cu doar câteva ore înainte de a urca pe scena festivalului Tomorrowland, în anul 2013.

Faptul că a devenit tată i-a influențat și viața profesională

DJ-ul a povestit într-un interviu că viața de familie i-a influențat într-un mod pozitiv și cariera. El a declarat că acum este mult mai productiv decât înainte: ”Acești copii mă inspiră să fiu mai creativ și productiv. Nu mai am timp să mă prostesc în studio, simt că folosesc timpul mult mai eficient, acum”.

Viața și programul DJ-ului s-au schimbat de când a devenit tată. În primul rând, datorită faptului că nu mai este el în centrul atenției. El a povestit că atenția exagerată nu i-a placut niciodată și că se simte incomod atunci când la diverse petreceri, membrii familiei îl întreabă cum au decurs spectacolele: 1Acum, de când am copii, sunt doar o parte a familiei. Trebuie să duc gunoiul, să merg la cumpărături. Toate astea pun lucrurile într-o altă perspectivă”.

Anul trecut, el a vorbit deschis despre familia lui, într-un episod al serialului de televiziune „Verborgen verleden”, varianta olandeză a seriei „Who Do You Think You Are?”. De asemenea, în vlog-ul lui, Armin împarte cu fanii săi momente din viața de artist și cea de familie.

Noi ne întâlnim cu Armin van Buuren, la Untold 2019, în perioada 1-4 august! Nu uita că anul acesta, DJ-ul pregătește un show unic pentru UNTOLD!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.