Hot On Kiss

Votează acum hitul zilei la Kiss FM: Andre - „Reset la inimă”

Nu uita, dacă ți-a plăcut piesa „Reset la inimă”, voteaz-o pentru a intra în playlist-ul Kiss FM!

În fiecare dimineață, Kiss FM îți prezintă hitul zilei, iar astăzi ne-a atras atenția noua piesă lansată de Andre - „Reset la inimă”. După 17 ani de pauză, André, fenomenul muzical al anilor 2000, s-a reunit și a lansat piesa „Reset la inimă”, care vine însoțită de un videoclip plin de energie și culoare.

Trupa s-a înființat în 1999, când a lansat single-ul „Liberă la mare" și odată cu el, a creat o explozie în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații – generația André. Fenomenul André înseamnă nu mai puțin de șase albume lansate, 1.500.000 de unități vândute, patru discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România, dar și milioane de admiratori în străinatate.

În anul 2001, André este desemnată „Cea mai buna trupă pentru adolescenți", iar cele două fete sunt numite „Reginele muzicii dance". După super hitul „Liberă la mare", urmează „Noapte de vis", „Lasă-mă papa la mare", „Prima iubire", „Am să îmi fac de cap", „Flori de tei", „Fac ce vreau", „Prima iubire" si multe alte piese de succes care au devenit imnuri.

Nu uita, dacă ți-a plăcut piesa „Reset la inimă”, voteaz-o pentru a intra în playlist-ul Kiss FM!

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.