neversea

INTERVIU | Gianluca Vacchi - „La 20 de ani voiam doar să fac bani, bani, bani!”

Descoperă-l pe Gianluca Vacchi, excentricul italian care a devenit faimos pentru mișcările sale de dans!

Celebrul miliardar italian Gianluca Vacchi a revenit în România și a urcat pentru prima dată pe scena de la Neversea. Înainte de show-ul său, am apucat să îl cunoaștem și am aflat mai multe lucruri despre viața sa excentrică.

Deși a debutat în industria muzicală la 49 de ani, Gianluca a fost dintotdeauna îndrăgostit de muzică. Italianul a studiat pianul încă de la vârsta de șapte ani, însă în adolescență a renunțat la muzică și și-a îndreptat atenția spre zona de business.

Aveam alte obiective pe atunci, dar muzica a fost mereu prezentă în viața mea. Mi-am făcut publică această pasiune abia la 48 de ani. Când aveam 20 de ani visam să fiu om de afaceri. Voiam doar să fac bani, bani, bani. Dar mi-am dat seama că ceea ce contează cu adevărat este timpul”, a recunoscut Gianluca Vacchi.

Gianluca Vacchi are doar colaborări cu artiști latino, iar în spatele acestor colaborări se ascunde un motiv important.

Mereu mi-a plăcut muzica latino. Bunica mea era de origine argentiniană și mereu m-au atras ritmurile latino. M-am gândit mereu că dacă m-aș apuca de muzică, m-aș îndrepta spre reggaetton. Când am început să dansez pe muzică latino, toți cântăreții din zona aceasta m-au contactat și m-au rugat să dansez pe piesele lor. Și așa ne-am împrietenit. Am colaborat cu Luis Fonsi, Yandel, Sebastian Yatra. Urmează să lansez ceva cu Becky G!”, a dezvăluit italianul.


Poate că nu știai, dar Gianluca este foarte bun prieten cu J Balvin și chiar a apărut în videoclipul său pentru „Mi Gente”.

J Balvin este un artist minunat, are un suflet mare și principii solide, așa că ne-am înțeles de minune.

Când ești prieten bun cu cineva, încerci mereu să-ți păstrezi relația de prietenie la distanță de partea profesională. Atunci când doi prieteni foarte buni încep să lucreze împreună, ar putea apărea anumite riscuri. Dar vom vedea... și eu și J suntem oameni inteligenți”, a spus Gianluca.

Italianul a reușit să devină celebru peste noapte, după ce un clip cu mișcările sale de dans a devenit viral pe internet. De atunci, Gianluca a devenit un adevărat influencer, iar în prezent are peste 13 milioane de urmăritori pe Instagram.

Ca să fii un bun influencer, cred că trebuie să ai o viață foarte interesantă, și în același timp reală. Dacă vrei să ai succes, sunt de părere că viața ta virtuală trebuie să fie exact așa cum este în realitate. Pe rețelele de socializare nu trebuie să ai măști sau filtre, iar la sfârșitul zilei trebuie să respecți inteligența oamenilor care te urmăresc. Dacă îi respecți pe oameni, trebuie să fii tu însuți.

Eu iau totul în glumă, dar mereu îi respect pe ceilalți. Știu că viața este un dar și că la un moment dat va trebui să o înapoiez. Așa că trebuie să respecți viața și să te bucuri de fiecare clipă”, a spus Gianluca.

Italianul a stârnit de multe ori invidia celorlalți, însă acesta consideră că succesul său se datorează unui talent ascuns:

Atunci când o persoană își creează un adevărat imperiu, așa cum nu a mai făcut-o nimeni, îți poți da seama că acel om chiar are ceva de spus. Iar oamenii ar trebui să își dea seama că în momentul în care tu reușești să atragi atenția tuturor, tu de fapt înțelegi cum funcționează mintea celorlalți. Și ca să înțelegi cum funcționează mintea oamenilor, trebuie să ai studii în acest domeniu”, a spus Gianluca Vacchi.

DJ-ul ne-a dezvăluit că are o vară plină de evenimente, având programate încă 35 de show-uri!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.