neversea

INTERVIU | Lost Frequencies - „Iubita mea este cel mai mare susținător al meu!”

Lost Frequencies a urcat în acest weekend, pe scena de la NEVRSEA și înainte de show, ne-a vizitat în studioul Kiss FM.

Lost Frequencies este cu siguranță îndrăgostit de festivalurile noastre, având în vedere că a mai fost de câteva ori în România. DJ-ul belgian ne-a vizitat în studioul Kiss FM, înainte de show-ul de la Neversea, și ne-a povestit mai multe despre cariera sa!

Lost Frequencies ne-a dezvăluit că cel mai mare mare ajutor al artistului este iubita lui. 

„Iubita mea este cel mai mare susținător al meu pentru că este foarte deschisă în ceea ce privește muzica și muzica mea, este în stilul ei. Atunci când își spune părerea, este întotdeauna sinceră și se poate pune în pielea unui fan de-al meu. Chiar dacă știe ceea ce vreau să fac, ea poate să spună dacă piesa este într-un fel sau altul, dar în general, este un feedback pozitiv”.

Lost Frequencies este recunoscut pentru colaborările sale și ne-a povestit despre cea mai recentă piesă, „Truth Never Lies”, lansată în colaborare cu Aloe Blacc.

„Aloe Blacc este un tip foarte drăguț. A fost o provocare pentru mine să găsesc ritmul potrivit, dar în final, când am început să lucrez la piesă, a devenit foarte simplu”.

Meseria de artist este cu normă întreagă, așa că îi lipsește timpul petrecut alături de prieteni sau de familie.

„Mi-ar plăcea să merg la festivaluri, alături de câțivă prieteni și să campăm, dar nu în momentul de față. Acum este timpul să îmi fac treaba. E timpul să strălucesc! Cred că voi face și asta, dar mai târziu. Pentru că da, să mergi cu prietenii la festival și să beți o bere, e ceva ce sună foarte bine”.

„Nu-mi văd familia prea des și atunci când ne întâlnim, ne simțim foarte bine împreună. Ne place foarte mult să facem paddle boarding”, a dezvăluit Lost Frequencies.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.