neversea

INTERVIU | Kadebostany - „Când mi-am auzit piesa la radio, am verificat dacă nu cumva am pus CD-ul!”

Înainte de a urca pe scena Neversea, unul dintre membri Kadedostany ne-a vizitat în studioul Kiss FM.

Kadebostany s-a aflat în acest weekend pentru prima dată pe scena de la Neversea și de asemenea, în studioul Kiss FM. Știm cu toții că trupa nu este una clasică în peisajul pop, așa că am vorbit cu unul dintre fondatorii acesteia. Guillaume de Kadebostany ne-a povestit mai multe despre cariera sa și despre cum s-a simțit atunci când și-a auzit pentru prima dată piesa la radio.

”Îmi amintesc exact acel moment. Eram in Geneva, în Elveția și conduceam, radioul era pornit și mi-am zis: știu piesa asta! Apoi, am verificat dacă nu cumva mi-am pus CD-ul și după am realizat că era radioul național din Elveția și că ăsta este începutul”. 

Viața de artist nu înseamnă doar concerte și festivaluri și de cele mai multe ori, devine parte din viața de zi cu zi.

„Studioul este la mine acasă. Doar urc câteva scări și petrec foarte mult timp acolo. Poate fi periculos pentru viața socială, dar pentru mine este mai convenabil așa, pentru că îmi place să experimentez și în acest fel, nici nu plătesc pentru un alt studio de înregistrări. Îmi permite să încerc tot felul de idei trăsnite. Colecționez motoare vintage și am o colecție destul de mare. Îmi place să petrec mult timp acolo, pentru că nu este un studio convențional. Îmi place să îl personalizez. Este decorat în stilul Kadebostany, are ferestre și pot să văd lacul. Nu e chiar genul ăla de studio închis”.


Trupa și-a impus încă de la prima apariție propriul stil, iar „Republica Kadebostany” a strâns rapid fani din întreaga lume.

„Partea mea preferată la festivaluri este să fiu pe scenă. Îmi place să performez, să îmi cânt piesele și să văd oamenii fericiți și de asemenea, să îi surprind. Kadebostany nu este o trupă pop comună. Am cântat la posturi de radio mari, ca voi, dar în același timp, putem să fim mai agresivi, mai mult spre electronic, iar show-ul încorporează toate aceste elemente. Scena îmi dă libertatea să mă manifest, să creez momente foarte emoționante și surprinzătoare pentru mulțime”.

Artistul ne-a spus că pregătește noi surprize și îl vom urmări îndeaproape pentru a nu rata următoarele piese.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.