Hot On Kiss

Votează acum hitul zilei la Kiss FM: Emilian - „Iubește-mă”

Nu uita, dacă ți-a plăcut piesa „Iubește-mă”, poți să o votezi, pentru a intra în playlist-ul Kiss FM!

În fiecare dimineață, Kiss FM îți prezintă hitul zilei, iar astăzi ne-a atras atenția noua piesă lansată de Emilian - „Iubește-mă”. Piesa „Iubește-mă" este compusă de Emilian, Florin Boka, Smiley (Andrei Tiberiu Maria) și Serban Cazan, iar versurile sunt semnate de Emilian și Smiley.

Am compus piesa "Iubește-mă" într-un moment greu, după o ceartă cu iubita mea, hotărând să mergem în direcții diferite. Și-a făcut bagajele și mi-a spus: "Noi nu o să ne mai vedem". În acel moment, deși m-am simțit vulnerabil, am folosit emoția pentru a scrie ceea ce puteți asculta acum", a mărturisit Emilian.

Emilian are doar 24 de ani, dar face muzică de la 5 ani! Tânărul artist a  participat la toate concursurile de muzică pentru copii din țară și a câștigat premii în egală măsură. La 10 ani s-a hotărât să depășească granițele țării și s-a înscris la Moscova, într-un concurs unde a obținut marele premiu. Când a împlinit 12 ani, Emilian a avut primul lui concert în Sicilia la un festival de muzică pentru copii. A urmat Liceul de Muzica din Iași, unde a studiat chitara clasică și pianul, terminând apoi Conservatorul la București.

Nu uita, dacă ți-a plăcut piesa „Iubește-mă”, poți să o votezi mai jos, pentru a intra în playlist-ul Kiss FM!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.